Bella Ramsey, a The Last of Us és a Trónok harca sztárja a BBC börtöndrámájának második évadában szerepel

MOZI HÍREK – A Trónok harca és a The Last of Us sztárja, Bella Ramsey, valamint a Doctor Who 13. Doktora, Jodie Whittaker is szerepet kapott a BBC idő című börtöndrámájának második évadában. A háromrészes sorozat egy női börtönben játszódik, ahol három újonnan érkezett rabot követünk nyomon.

 

A Time első évada Sean Bean és Stephen Graham főszereplésével nagy sikert aratott a nézők és a kritikusok körében. A BAFTA-díjas Jimmy McGovern által írt sorozat egy férfi börtönben játszódott, ahol egy ittas vezetés miatt elítélt tanár (Bean) és egy lelkiismeretes börtönőr (Graham) sorsa keresztezte egymást.

A második évadban új szereplőket ismerhetünk meg, akik egy női börtönben próbálnak megélni. Bella Ramsey Kelsey-t alakítja, aki egy fiatal lány, aki nem tudja elfogadni a helyzetét. Jodie Whittaker Orla szerepében tűnik fel, aki egy titokzatos múltú nő, aki nem akar kapcsolatot teremteni senkivel. Tamara Lawrance Abi-t játssza, aki egy érzékeny és intelligens nő, aki egy tragikus esemény miatt került rács mögé.

A sorozatban visszatér Siobhan Finneran is, aki az első évadban Marie-Louise-t alakította, a börtön lelkészét. A második évadban ő lesz az egyetlen kapocs az első és a második évad között.

A Time második évadának forgatása hamarosan elkezdődik Liverpoolban. A sorozatot Jimmy McGovern és Helen Black írta közösen. A sorozat producere Tom Sherry, az executive producerek pedig Jimmy McGovern, Tom Sherry és Michael Parke.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu