Visszatérne a Nemezis rendszer a Wonder Woman játékban a Shadow of Mordorból? Ezért lenne brutális!

A Monolith Productions új játéka a DC univerzum egyik legnépszerűbb szuperhősét, Wonder Womant helyezné a középpontba. A stúdió korábban a Middle-earth: Shadow of Mordor és a Middle-earth: Shadow of War című játékokkal hívta fel magára a figyelmet, amelyekben egy egyedi rendszer segítségével alakíthattuk ki kapcsolatainkat barátainkkal és ellenségeinkkel. A Wonder Woman játékban is használnák ezt a Nemezis rendszert, amelynek köszönhetően minden döntésünknek súlya lenne.

 

A Wonder Woman játékot 2021 decemberében jelentették be a The Game Awards-on. A játék egy “egyjátékos, nyílt világú akció” lenne, amely egy eredeti történetet mesélne el a DC univerzumban. A játékosok Wonder Woman bőrébe bújhatnának majd, és megpróbálhatnák összehozni az amazonok családját és a modern világ embereit. A játékban fontos szerepet kapna majd az Igazság Lasszója is, amellyel kihallgathatnánk és befolyásolhatnánk ellenfeleinket.

A Wonder Woman játék megjelenési dátuma még nem ismert, de valószínűleg 2023-ban vagy később kerülhetne a boltokba. A játék nem kapcsolódna sem a képregényekhez, sem a filmekhez, így nem várható Gal Gadot hangja sem. A Monolith Productions azt ígérné, hogy a játék teljes RPG szabadságot adna majd a játékosoknak, hogy saját verziójukat élhessék át a történetnek.

De mi is ez a Nemezis rendszer, és miért tenné olyan különlegessé a Wonder Woman játékot? A Nemezis rendszer egy olyan mechanizmus, amely dinamikusan alakítaná ki az ellenséges karakterek személyiségét, viselkedését és kapcsolatrendszerét. Ha legyőznénk őket, akkor nem feltétlenül halnának meg, hanem visszatérhetnének bosszút állni ránk. Ha pedig megszánnánk őket, akkor akár szövetségeseinkké is válhatnának. A Nemezis rendszer így egyedi élményt nyújtana minden játékosnak, hiszen sosem tudhatnánk előre, hogy milyen reakciókat váltanánk ki az NPC-kből.

A Wonder Woman játékban ez a rendszer még továbbfejlődhetne az Igazság Lasszójának köszönhetően. Ezzel az eszközzel ugyanis nem csak harcolhatnánk az ellenségeinkkel, hanem kihallgathatnánk és manipulálhatnánk is őket. Így még több információt és titkot tudhatnánk meg róluk, amelyek befolyásolhatnák a történet menetét. Lehetőségünk lenne arra is, hogy átvegyük az irányítást felettük, és a saját oldalunkra állítsuk őket. Ezáltal még gazdagabb és változatosabb lenne a játékélmény.

A Wonder Woman játék tehát egy izgalmas és innovatív projektnek ígérkezne, amely méltó módon mutatná be a DC univerzum egyik legikonikusabb alakját. A játékban nem csak a harci képességeinket, hanem a diplomáciai és pszichológiai ügyességünket is próbára tehetnénk. A Nemezis rendszer pedig garantálná, hogy minden játékos más és más kalandokat éljen át Wonder Woman szerepében.

Forrás: GamesRadar+

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu