Zelda: Tears of the Kingdom: két új karakter jöhet, de úgy tűnik, valaki hiányzik…

Egy rajongó kiszúrta, hogy a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom letöltőkártyája újabb pillantást enged két új karakterre a trailerből. Valaki viszont már utóbbiban sem tűnt fel, a rajongók pedig kezdenek aggódni.

 

 

Egy sasszemű rajongó kiszúrja, hogy a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom letöltőkártyája újabb pillantást vet két új karakterre, akiket nemrég mutattak be. Mindkét karaktert először a Tears of the Kingdom harmadik trailerében láthattuk. A többi bajnok leszármazott és a történet más kulcsfigurái, mint Zelda és Ganondorf mellett tűntek fel. Ezek a karakterek azonban egy másik kontextusban, a Japánban megjelent Switch letölthető játékkártyák révén kaptak még egy újabb pillantást.

A szóban forgó kártyát először a Twitter felhasználó Kirbtastic16 találta meg, aki egy japán állványon szúrta ki az eszközt.

Onnan készített egy képet a kártya belsejéről. Ez különböző játékmenet-képeket tartalmazott. Egyiken szerepel a harmadik trailerben bemutatott két új karakter, akikről a rajongók már régóta találgatják, hogy mi a szerepük, és hol tűnnek fel a Tears of the Kingdom történetében. Az állatszerű fülekkel és furcsa karral rendelkező karakter a feltételezések szerint a titokzatos Zonai törzs tagja lehet. A fehér hajú Zelda hasonmásról viszont többféle elmélet is született. Lehet, hogy ő Hylia istennő, Zelda álruhában, vagy valaki egészen más.

A letöltőkártyán található többi képernyőfotó egyéb érdekes történeti részletekkel is szolgál. Van egy pillantás a Tears of the Kingdom Ganondorf változatára, ahol egy összezsugorodott holttestként látható, mielőtt a teste teljesen helyreállt volna. Továbbá láthatjuk, ahogy a sötét mágiáját alkalmazza. Zelda is látható a trailertől kissé eltérő szögből, ahol egy hegyet mászik meg, miközben a mesterkardot viszi. Végül a Switch letöltőkártya alsó felén egy sor falfirka látható, amelyek valami rejtélyes dolgot ábrázolnak.

 

Hiányozhat Yunobo a Tears of the Kingdomból?!

 

Miután három trailer is megjelent a várva várt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomhoz, néhány rajongó aggódik egy bizonyos karakter miatt, aki látszólag hiányzik. A játék három trailere alapján sok rajongó kérdőre vonta, hogy miért nem látható a Goron karaktere, Yunobo. Mivel Yunobo jelentős karakter volt a Breath of the Wildban, néhány rajongó gyanúsnak találja, hogy a Tears of the Kingdom promóciós trailereiből hiányzik a karakter. Yunobo hiánya miatt egyesek azt találgatják, hogy a Nintendo szándékosan nem engedi őt a játék cselekménye miatt.

A Twitteren vannak rajongók, akik a Nintendo tweetjeire hivatkoznak bizonyítékként arra, hogy valami történt Yunobóval, mivel a Nintendo hivatalos artworköt tweetelt Link barátairól, amiből szintén hiányzik a Goron.

Vannak olyan elméletek, amelyek szerint mivel Ganondorf megerősítést nyert, mint a Tears of the Kingdom gonosztevője, az első lépése az újjáélesztése után az lesz, hogy a Death Mountaint és a Goronokat veszi célba. Más rajongók azonban azt sugallták, hogy Yunobo benne van a játékban, de csak a trailerekben látható jelenetekben, a képernyőn kívül.

A játék májusi megjelenéséig valószínűleg nem lesz semmiféle megerősítés. Ám gyanúsnak tűnik, hogy a Nintendo nem osztott meg olyan promóciós anyagot, amelyben Yunobo szerepel. Lehet, hogy csak véletlen egybeesésről van szó. Azonban a Nintendo arról híres, hogy céltudatos mindenben, amit kiad, így nem drámai, ha a rajongók aggódnak. Ha valami, akkor ez csak arra jó, hogy még hosszabbnak érezzük a Tears of the Kingdomra való várakozást.

Forrás: Dexerto, Imgur

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu