The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – minden, amit tudni kell a Breath of the Wild folytatásáról

A Nintendo Switch legújabb Zelda-játéka, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom egy hatalmas Hyrule-ban és a felette lebegő szigeteken kalauzolja el a játékosokat.

 

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2017-ben jelent meg, és forradalmasította a Zelda-sorozatot. A játékosok szabadon felfedezhették a pusztulás szélére sodródott Hyrule-t, és saját útjukat választhatták a Ganon legyőzéséhez. A játék végén Link és Zelda elhatározták, hogy visszaállítják Hyrule dicsőségét – még az eredetinél is szebbé téve azt.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom a Breath of the Wild közvetlen folytatása lesz, de a Nintendo nagyon titokzatosan bánik a történet részleteivel. A játék címét is csak 2022-ben árulta el a cég, mert azt mondta, hogy túl sokat elárulna belőle. Azóta a Nintendo több előzetest is közzétett a játékról, amelyekből néhány információt kihámozhatunk a játékmenetről és a sztoriról. Ahogy közeledik a májusi megjelenési dátum, a Nintendo egyre több részletet oszt meg, köztük egy 10 perces játékmenet bemutatót. Íme, amit eddig tudunk.

A folytatás május 12-én jelenik meg Nintendo Switch-re. A játék 69,99 dollárba fog kerülni, ez az első elsőbbségi Nintendo Switch játék, amely magasabb áron kapható. Egy 129,99 dolláros gyűjtői kiadás is elérhető lesz ugyanazon a napon. Ez tartalmaz egy fizikai példányt a Tears of the Kingdom-ból, egy művészeti könyvet, SteelBook tokot, egy Iconart acél posztert és négy kitűzőt.

A Breath of the Wild 2017-ben jelent meg Nintendo Switch-re és Wii U-ra is. A Tears of the Kingdom viszont csak Nintendo Switch-re lesz elérhető.

A Tears of the Kingdom előrendelhető több helyről is, mi pedig összeállítottunk egy útmutatót arról, hogy hol teheted meg ezt, akár az alapváltozatot, akár a drágább gyűjtői kiadást szeretnéd. Nézd meg az útmutatót a részletekért, de itt van néhány link, ha csak gyorsan le akarod csapni rá. Többféle előrendelési bónusz is van, amelyek többnyire országonként különböznek.

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom 70 dollár

A Tears of the Kingdom a The Legend of Zelda: Breath of the Wild régóta várt folytatása, amely május 12-én jelenik meg.

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu