Henry Winkler elárulta, miért hazudott Gene a Barry negyedik évadának premierjében

MOZI HÍREK – A HBO Max-os Barry című sorozat sztárja, Henry Winkler elmagyarázta, karaktere: Gene Cousineau miért talált ki egy egész történetet arról, mi történt közte és Bill Hader karaktere, Barry között. Gene Cousineau nem tudta megállni, hogy ne menjen a sajtóhoz, annak ellenére, hogy a barátnője apja ezt kifejezetten megtiltotta neki.

 

A Barry című HBO-s sorozat negyedik és egyben utolsó évadában Barry Berkman (Bill Hader) börtönben van, miután Gene Cousineau (Henry Winkler) feljelentette őt a barátnője, Janice Moss meggyilkolásáért. Gene azonban nem elégszik meg ennyivel: a sajtónak elmeséli a saját verzióját arról, hogyan ismerte meg Barryt és hogyan lett belőle színésztanára. Gene ezzel nemcsak magát állítja jó színészetbe, hanem Barryt is lejáratja és megalázza.

Henry Winkler a The Hollywood Reporternek adott interjúban őszintén beszélt arról, mi motiválta Gene-t ebben a lépésben. Szerinte Gene egy önző és figyeleméhes ember, aki nem tud ellenállni a reflektorfénynek. „Gene egy seggfej. Nem tudja megállni magát. Bármennyire is szeretne nagylelkű lenni, ez neki olyan, mint a crack. Annyira kell neki a figyelem, mint másoknak a heroin” – mondta Winkler.

Winkler hozzátette, hogy Gene nem azért jelentette fel Barryt, mert bűntudata volt korábbi bűnei miatt, hanem mert bosszút akart állni Janice-ért. „Nem, az egy teljesen más tészta volt. Annyira rosszul érezte magát, amennyire csak tudta, ami nem volt túl mély. De Barry megölte azt a nőt, akit szeretett. Ezután minden lehetséges” – fogalmazott.

Gene titokban dolgozott azon, hogy egy nagy hírű újságírót találjon magának, akinek eladhatja a sztoriját. Amikor ez sikerült neki, egy egyszemélyes darabot adott elő, amiben magát mint Barry mentora és példaképe mutatta be, míg Barryt mint egy szerencsétlen idiótát. Bár ez nem volt teljesen igaz – inkább egy hiúsági projekt volt – az viszont tény, hogy Barry valóban úgy tekintett Gene-re, mint egy tanítóra és barátra, aki új értelmet és boldogságot adott neki az életben.

A negyedik évad első két epizódja után úgy tűnik, hogy ezeknek a lépéseknek komoly következményei lesznek mindenkire nézve. Nemcsak azért, mert Gene átverte Jim Mosst – aki képes rávenni embereket az öngyilkosságra – hanem azért is, mert egy ilyen történet kiszivárgása nagyon felbosszanthatja a hidegvérű gyilkost Barryt aki talán megszökik a börtönből, ahogy a sorozat sejteti. A sorozat már bemutatta, hogy Barry elfordult Gene-től, miután nemcsak feljelentette őt, hanem még gúnyolódott is rajta. A sorozat utolsó évadában a történet fokozódik anélkül, hogy kiszámítható lenne.

A Barry 4. évada tegnap óta elérhető az HBO Maxon.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu