Tom Clancy’s The Division Heartland: újra megmutatkozik a free-to-play játék [VIDEO]

Ezúttal a filmszerű bevezető, illetve a fejlesztők láthatóak a játékból, ami az eddigi két részhez képest más üzleti modellt alkalmaz.

 

A Tom Clancy’s The Division Heartland ugyanis nem lesz fizetős (az első két résznek volt ilyen belépődíja), és inkább a tonna mikrotranzakcióból tartja fenn magát ez a PvPvE játék, ami megőrzi túlélő-akció lövöldözős stílust, de helyszíneként az eddigi nagyvárosok helyett a titokzatos vidéki Silver Creek kisvárosa lesz. Fedezzük fel, teljesítsünk küldetéseket nappal, majd szálljunk szembe a dinamikusan mozgó fertőzéssel, az ellenséges frakciókkal és a játékosok osztagaival éjszaka.

A lehető leghamarabb ki kellene deríteni, hogy mi folyik Silver Creekben, mielőtt egy újfajta méreg mindenfelé elterjed. Kövesdük figyelemmel a bővülő történetet, hogy megtudhassuk, miért vált ez az egykor békés város egy veszélyes, szélhámos The Division-ügynökökből álló csoport és a nomád túlélők agresszív bandája közötti erőszakos konfliktus központjává, viszont nem csak a mesterséges intelligencia és a játékosok által iránított frakciók okoznak majd veszélyt. Mivel napszakváltások is lesznek, éjszaka és nappal is kóvályoghatunk a területeken. Nappal a küldetések teljesítése mellett az erőforrások felkeresése lesz a cél, éjszaka pedig nagyobb lesz a tét az új ellenségek miatt.

A Silver Creekbe történő kimozduláskor mindig kockára tesszük felszerelésünk és készleteink. A főhadiszállásunkon (base of operations, BOO) rakjuk össze, mivel eredünk útnak, és a műveletek sikeressége jóvoltából egyedi képességeket, új térképterületeket és létfontosságú funkciókat kapunk „otthon”. Mivel cross-play és cross-progression lesz, könnyen lehet vándorolni a célplatformok között, és így ahol megjelenik a játék, úgy ott bárkivel összeülhetünk játszani. Testre szabhatjuk ügynökünk képességeit, felszerelését és „haditáskáját”. Nyissunk meg történetelemeket és lépjünk szintet többféle frissítési útvonalon keresztül. Idővel a Heartland bővülni fog, hogy új játékmenetet, ügynököket, történeteket, kihívásokat és a térkép felfedezésre váró területeit bemutassa. A vírus itt másképp mozog, kiszámíthatatlanul, szinte saját akarattal. Bár rendkívül veszélyes, a fertőzést előnyünker használhatjuk. Kockáztassunk létfontosságú másodperceket a felhőben, hogy esélyt kapjunk a más játékosok által hátrahagyott felszerelésre és tárgyakra, csak ne felejtsük el ellenőrizni, hogy elegendő védelemmel rendelkezünk-e a túléléshez. Ha a vírusbetegség eluralkodik, spuri haza, mielőtt túl késő lenne.

A Tom Clancy’s The Division Heartland weboldalán lehet a játék zárt bétatesztjeire regisztrálni; PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re, PlayStation 4-re, és Xbox One-ra készül.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu