Xbox Game Pass: hamarabb érkezhet egy várva várt játék, mint sejtettük?!

Egy Xbox Game Pass cím globális megjelenése egy nappal korábban érkezik bizonyos területekre, mint azt sokan várták.

 

 

A Redfall egy nappal korábban érkezik az Xbox Game Pass-ra, mint azt sokan várták a világ egyes területein. A kooperatív misztikus vámpírgyilkoló játék a tervek szerint napokon belül megjelenik. Ám, hogy pontosan melyik napon lesz játszható a Redfall, az régiónként eltérő lesz.

A Redfall egy vadonatúj first-person shooter, amely az Arkane Studios, a Dishonored fejlesztői és a Bethesda jóvoltából érkezik és 2023 első felének egyik legnagyobb új játékbemutatója lesz.

Az Xbox Game Pass-on való elérhetővé tétele a megjelenés napján csak tovább növeli az új IP azonnali játékosainak számát. Az Xbox minden bizonnyal sokat tesz azért, hogy a Redfall az egyik nagy új exkluzív játék legyen. Sőt, nemrég több egyedi Redfall-vezérlőt is kiadtak.

A Redfall globális megjelenési időpontjait nemrég tették közzé a játék hivatalos Twitter-oldalán. Így a bolygó minden szegletében élő játékosok pontosan tudják, hogy hány órakor kezdhetik meg az első májusi Xbox Game Pass első napi kiadását. Továbbá azt is bejelentették, hogy az előre-letöltés már elérhető. Ami néhány játékost meglephet, az az, hogy a feltüntetett dátum bizonyos területeken nem pontosan az, amire számítottak. A Redfall megjelenési dátuma egy ideje már május 2. Azonban Amerikában úgy tűnik, hogy a rajongók valójában május 1-jén kezdhetik el játszani a játékot.

Érdemes kiemelni, hogy a játék mindenhol pontosan ugyanabban az időpontban fog megjelenni. Ez a táblázat csupán azt mutatja, hogy a néző adott időzónájától függően mikor lesz ez a pillanat. A meglepetést az okozza, hogy az Arkane Studios Redfallt fejlesztő ága a texasi Austinban működik. Így a legkézenfekvőbb, hogy a bejelentett megjelenési dátum, május 2. az a nap lesz, amikor a játék abban a városban megjelenik. A hivatalos megjelenési táblázat szerint azonban az austini játékosok valójában május 1-jén, este 7 órakor kezdhetnek majd játszani a játékkal. Biztosan nem lesz olyan játékos, aki panaszkodik majd, hogy a Redfall vámpíros pusztaságába kicsit korábban ugrik bele, mint gondolta.

A Redfall igencsak komoly felhajtást kapott az egyedi koncepciója miatt, és mert mindig van érdeklődés a minőségi kooperatív lövöldözős játékok iránt.

A megjelenés napjához közeledve azonban volt egy kis bökkenő. Ugyanis bejelentették, hogy a Redfall nem 60 FPS-en fog futni, legalábbis a kezdeti megjelenéskor. Ez néhányan vakargatják a fejüket, és azon tűnődnek, hogy milyen egyéb problémákat vethet fel a játék, amikor májusban megérkezik. Ám tekintve, hogy ez egy első napi Xbox Game Pass cím, még mindig nincs ok arra, hogy ne töltse le az, aki előfizető.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu