A Star Wars Jedi: Survivor máris felkerülhet Xbox Game Pass-ra?!

Az új Star Wars Jedi: Survivor-ban Cal Kestis veszélyes útra indul, de vajon mikor próbálhatjuk majd ki az Xbox Game Pass részeként konzolokon és PC-n?

 

 

Már évek óta vártuk a Respawn izgalmas Star Wars Jedi-sorozatának folytatását, és végre megérkezett. A Survivor visszavisz minket a messzi-messzi galaxisba, és viszonylag hamarosan munkához láthatunk, hogy megpróbáljuk megállítani a Birodalmat és Darth Vadert. Ám vajon sikerül-e mindez az Xbox Game Pass-on is? Alig vártuk, hogy újra láthassuk kedvenc karaktereinket az előző részből; néhány új arcot is megismerhettünk.

Most nem tudunk másra gondolni, mint arra, hogy az Xbox Game Pass előfizetésünk részeként játszhatunk-e majd a játékkal, amikor a megjelenés dátuma közeleg.

A Star Wars Jedi: Survivor a megjelenéskor nem része az Xbox Game Pass könyvtárnak. „2023 eddigi legrosszabb PC-s portja” viszont elérhető lesz az EA Play, és a Game Pass Ultimate szolgáltatással. Jelenleg úgy néz ki, még 2023-ban, vagy legkésőbb 2024 elején a játék csatlakozik a szolgáltatásokhoz. Ha nem tudsz ennyit várni, már most előrendelheted a játékot.

A Microsoft és az EA még 2020-ban kötött egy megállapodást. Ez lehetővé teszi, hogy az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők az EA Play játékokat is megkapják az előfizetésük részeként. Mindez azt jelenti, hogy amint a Star Wars Jedi: Survivor valóban megérkezik az EA Playre, a Game Pass Ultimate játékosok is megkapják a játékot. Amint a legújabb Star Wars-játék is csatlakozik az EA Playhez, mindenképpen érdemes lesz keresni Game Pass-on is.

Amíg arra várunk, hogy a Survivor a Game Pass könyvtár részévé váljon, megnézheted a legjobb Xbox Game Pass játékokat, ha szükséged van valamire, amivel játszhatsz az előfizetéseddel. Vagy megnézheted az összes Game Pass játékot, ami jelenleg a szolgáltatásban van.

Forrás: Dexerto

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu