Bradley Cooper elsírta magát, mikor fény derült A galaxis őrzői 3 egyik karakterének sorsára!

MOZI HÍREK – Bradley Cooper bevallotta, hogy az, hogy James Gunn A galaxis őrzői Vol. 3-ban hova juttatott egy bizonyos karaktert, könnyeket csalt a szemébe.

 

 

Bradley Cooper nehezen tért napirendre afelett, hogy milyen irányba vitte a készülő A galaxis őrzői: 3. rész – amelynek kritikáját itt találjátok – a karakterét, Mordályt. Saját bevallása szerint a karakter sorsa könnyeket csalt a szemébe.

Cooper, aki 2014 óta alakítja a traumatizált, mocskos szájú, antropomorf mosómedvét, részletesen elmesélte, hogyan tudta előre, milyen irányba megy A galaxis őrzői közelgő része.

Azt is megjegyezte, hogy amikor megnézte, hogyan játszódik le mindez a vásznon, a kivitelezés ismeretében sírva fakadt.

Az Entertainment Tonighttal beszélgetve Cooper elárulta, mit mondott neki A galaxis őrzői Vol. 3 rendezője, James Gunn a figura sorsáról. „Kezdetben erről is beszélt nekem, hogy van egyfajta végjáték Mordály számára, és hogy megismerjük az eredetét” – mondta Cooper. „Soha nem tudhatod, hogy ez tényleg megtörténik-e. Aztán egyszer csak eljutottunk a harmadik forgatókönyvhöz, elolvastam, és azt mondtam: >>Ó, istenem, pontosan erről beszélt!<<„ Cooper ezután bevallotta, hogy a történet kibontakozását látva elsírta magát. „Ez volt… érzelmes a megfelelő szó. Nemrég megnéztem egy részletet belőle, és nagyon sírtam. Úgy értem, ez elég kemény. A kis Mordály sok mindenen ment keresztül, haver. Sok mindenen ment keresztül.”

A galaxis őrzői a kezdetektől fogva rendelkezett érzelmi mellékszálakkal. Az első filmnek több érzelmes pillanata is volt, többek között az, ahogy Peter Quill megbirkózott édesanyja tragikus halálával. Valamint Groot áldozata, amellyel életben tartotta az Őrzőket Ronan Xandar elpusztítására tett kísérletei során. A második rész azt járta körül, hogy Peter hogyan jött rá, hogy annak ellenére, hogy biológiai apja lényegében egy isten, Yondu volt az, aki apaként nevelte őt. Sajnos Quill erre az igazságra pillanatokkal azelőtt jött rá, hogy Yondu feláldozta magát, hogy megmentse nevelt fiát.

Mordály traumatikus háttértörténetének elmerülése nem áll túl messze attól, ahová a franchise a múltban merészkedett.

Ráadásul nem ez lesz az egyetlen érzelmi mellékszál a filmben. Amellett, hogy minden jel arra utal, hogy ez lesz A galaxis őrzői franchise lezárása, a filmben Űrlord megpróbálhatja újraépíteni a kapcsolatát Gamorával, a nővel, akit szeretett és akit Thanos tetteinek köszönhetően elvesztett a Végtelenség-saga során. Minden jel arra mutat, hogy ez nem az a tipikus Marvel Studios-film lesz, amit a rajongók az évek során megszokhattak. Persze A galaxis őrzői franchise sosem volt éppen a MCU képletét követő alkotás.

Forrás: Entertainment Tonight

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu