A John Wick rendezője már azt is kitalálta, kik szerepeljenek az ötödik filmben?!

MOZI HÍREK – Chad Stahelski, a John Wick rendezője elárulta, milyen szereposztást álmodott meg az 5. fejezethez – és néhány izgalmas név szerepel a listán.

 

 

Ugyan a John Wick: Chapter 5-öt még be sem jelentették, Chad Stahelski rendező elárulta, milyen színészekkel szeretne együtt dolgozni, ha a franchise-nak tényleg lesz ötödik része.

Habár a John Wick: 4. fejezet sikere miatt a producerek és a rajongók is a franchise újabb filmjét követelik, a következő folytatás felállítása kicsit bonyolultabb lesz, mint a múltban.

Az akció-franchise negyedik része azzal ért véget, hogy Laurence Fishburne Bowery Kingje és Ian McShane Winstonja tiszteletüket tették John sírjánál. Míg a franchise első három filmje ellenben rögtön a következő filmet készítette elő. A John Wick: 4. fejezet befejezése sokkal véglegesebbnek tűnt.

John halála azonban nem akadályozta meg a rajongókat abban, hogy egy ötödik filmről spekuláljanak Keanu Reeves főszereplésével. Stahelskit sem akadályozta meg abban, hogy ezen gondolkodjon. A The Directnek adott interjújában Stahelski felsorolta azokat a színészeket, akikre gondol, ha az 5. fejezet valósággá válik. „Hatalmas lista van, de csak az első, ami eszembe jutott, az Cillian Murphy volt. Nagy ‘Peaky Blinders’ rajongó vagyok. Szóval, tudod, szerintem Cillian tökéletesen illene a képbe. Colin Farrell fantasztikus. Charlize Theron, amikor az >>Atomic Blonde<<-ban szerepelt, láttam, és azt gondoltam: >>Ó, Istenem, ezzel a nővel együtt kell dolgoznom!<< Fantasztikus. Michelle Yeoh-val még évekkel ezelőtt dolgoztam együtt egy reklámfilmben, és azóta is alig várom, hogy együtt dolgozhassak vele. Hatalmas rajongója vagyok.” Stahelski Jurnee Smollett, Peter Dinklage és Robert Downey Jr. színészeket is megemlítette, akikkel szívesen dolgozna együtt, ha az ötödik film megvalósulna.

Ugyan John Wick jelenleg nyugvópontra került, lehet, hogy még egyszer feléled. Stahelski óvatosan ismételgette, hogy a John Wick: Chapter 5 nincs megerősítve, és nem is áll semmilyen előkészületi stádiumban, de az, hogy már azon gondolkodik, kiket tudna szerepeltetni az ötödik filmben, jó jelnek vehető.

Hogy mit tartalmazhat az ötödik film, azt csak találgatni lehet – John akár megjátszhatta a halálát a John Wick: 4. fejezet végén, vagy Stahelski visszaviheti a franchise-t az időben, és elmesélhet egy történetet Wickről, mielőtt még otthagyta volna a „szakmát.”

Bár Reeves jövője a franchise-ban egyelőre bizonytalan, a rajongók legalább még egyszer láthatják őt a jövő nyáron mozikba kerülő spinoffban, a Ballerina című filmben.

Forrás: The Direct

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu