Kiderült, ki adhatja Zelda hangját a Tears of the Kingdomban!

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom megerősítette, hogy pontosan kinek a hangján szólal majd meg Zelda hercegnő a készülő játékban.

 

 

A  Zelda: Tears of the Kingdom megjelenéséig alig több mint egy hét van hátra. Most Patricia Summersett bejelentette, hogy visszatér Hyrule címszereplő hercegnőjének hangjaként. Ez csak egy a sok részlet közül, amely a Tears of the Kingdomról az utóbbi időben elhangzott.

A Breath of the Wild számos változást hozott az ikonikus fantasy-sorozatba, többek között azt, hogy Link kivételével mindenki számára bevezették a szinkronhangokat.

Mivel a Tears of the Kingdom ezt az új irányt fogja folytatni, logikus, hogy ebben az új történetben ismét lesznek hangos vágóképek. Az eredeti szereplők legalább egy jó része visszatér.

Patricia Summersett a Twitter biojába tűzött videóban jelentette be, hogy a Tears of the Kingdomban újra eljátssza Zelda hercegnő szerepét. Ezzel ő a második színész, akit megerősítettek a játékhoz, Matthew Mercer után, aki Ganondorfot alakítja. Annak ellenére, hogy nyilvánosan még nem beszélhetett róla, a hangja egyértelműen hallható volt a játék néhány nemrégiben készült trailerében. Ezekben arra kéri Linket, hogy keresse meg őt. Nem világos, hogy ezek után a Nintendo miért kérte, hogy tartsa titokban a dolgot. Ugyanebben a tweetben a színésznő még inkább kifejezte a játék iránti rajongását.

Annak ellenére, hogy a játék elődje szinte általános elismerést kapott, voltak olyan rajongók, akiknek a szinkronszínészi játékkal akadtak problémáik.

Summersett néhány évvel ezelőtt még nyilatkozott is erről, kiállt az alakítása mellett. Elmagyarázta, hogy ez a karakter harcával való kapcsolatában gyökerezik a játék során. Sok kritikus azt állította, hogy a Hyrule Warriors: Age of Calamity spin-off/prequelben a szinkronszínészi játék összességében javul. Így érdekes lesz látni, hogy a következő játékban folytatódik-e a fejlődés.

A minimálisan kiszivárgott cselekményrészletek ellenére a Tears of the Kingdom történetét jobban feldobták, mint az előző játékét. Mindez azt sugallja, hogy talán még az Age of Calamitynél is több szinkronszínészi játékot kapunk. Hogy kik fognak még megszólalni a játékban, azt csak találgatni lehet. Arról nem is beszélve, hogy ki lesz a hangjuk.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu