Marvel’s Spider-Man 2: ingyenes képregény vezeti fel az Insomniac játékát

És aki szeretné az első rész PlayStation 5-ös remasterjét lemezen is birtokolni, hamarosan megteheti.

 

A Sony Interactive Entertainment és az Insomniac Games a PlayStation Blogon közölte, hogy a Marvellel (mondhatnánk azt is, hogy a Disney-vel) közösen egy képregényt csinálnak a játéknak, egyfajta előzményképp, és ezt az ingyenes képregények napján ki is fogják adni. Több információt is írt ezzel kapcsolatban az Insomniac Games narratíváért felelős vezetője, Jon Paquette: „Amikor kezdetben leültünk a Marvel csapatával, többféle ötletet is felvetettünk, hogy milyen történeteket mesélhetnénk el egy előzményképregényben, de mindig ugyanahhoz az alapfeltevéshez tértünk vissza…

Mii lenne, ha Peter, Miles és MJ [Mary Jane] összefogna egy új gonosztevő ellen, akinek az erejét nem értik? Emellett szerettük volna, ha bepillantást nyerhetnénk abba, hogy mit csinált ez a hősies trió a Marvel’s Spider-Man és a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales eseményei óta. Mire készül Peter most, hogy két Pókember van a városban? Hogy boldogul Miles az iskolában? És hogyan halad MJ újságírói karrierje? Ebben a történetben az életük összeütközik, ahogy Peter, Miles és MJ megpróbál egyensúlyt teremteni a város és egymás iránti felelősségük között. Mindig visszatérnek a képregény egyik fő témájához: vajon létezik-e a varázslat? Mert ebben az akciódús számban egy szeretett gonosztevő jelenik meg először az univerzumunkban, és úgy tűnik, hogy természetfeletti képességekkel rendelkezik, amelyek dacolnak a puszta hálóval és ököllel: nem más, mint The Hood!”, írta Paquette.

A képregény történetét Christos Gage írta (ő a Marvel’s Spider-Manen is dolgozott), Ig Guara pedig az illusztrációkért volt felelős. Május hatodikán lesz az ingyenes képregények napja, ekkor lehet a Marvel Unlimited appon keresztül, esetleg a Marvel.comról letölteni digitálisan, de az Egyesült Államokban az akcióban részt vevő boltokban fizikailag is szerezni lehet belőle. A Marvel’s Spider-Man 2 ősszel jön PlayStation 5-re.

És akkor ugorjunk vissza az első rész remasterelt kiadására. A Sony és az Insomniac Games közölte, hogy májusban önállóan is meg lehet venni a Marvel’s Spider-Man Remasteredet PlayStation 5-re, mégpedig 50 dollárért. Eddig ez a verzió PS5-ön csak azoknak volt eérhető, akik a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Editiont megvásárolták a Sony kurrens konzoljára. Aki a játék alapkiadásával rendelkezik, a főmenüből frissíthet. Aki a PlayStation 4-es Marvel’s Spider-Mannel rendelkezik (alap kiadás, Digital Deluxe Edition, Game of the Year Edition), tíz dollárért (~4 ezer forintért) frissíthet. A PlayStation Plus verziót nem lehet.

Forrás: Gematsu, Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu