Ez a Resident Evil 4 rajongó igazán kreatív módon tiszteleg a játék előtt!

A LEGO és a Resident Evil 4 kombinációja talán nem magától értetődő, de egy rajongónak sikerült lenyűgözően ötvözni a két világot…

 

 

Egy bizonyos rajongó úgy döntött, hogy megmutatja elkötelezettségét a Resident Evil 4 iránt. LEGO-k felhasználásával olyat alkotott, ami lenyűgözte a játékostársadalmat.

A Resident Evil 4 remake március 23-án jelent meg és frissített játékélményt kínál a játékosoknak, új funkciókkal, animációkkal és mechanikákkal kiegészítve a lenyűgöző grafika, a letölthető tartalmak és a korábbi játék kiadásában szereplő játékmódok mellett.

Néhány rajongó annyira lelkesedett a játékért, hogy elkezdték kérni, hogy egyik funkciója kerüljön bele a Resident Evil 5 esetleges remake-jébe. A remake megjelenése visszahozta a játékosok érdeklődését a franchise iránt. Most sokan várják az új bejelentéseket.

Egy Hachiroku24 nevű Reddit-felhasználó megosztott egy lenyűgöző műalkotást. Ezt egy olyan helyszín alapján készítette, amelyet sok játékos azonnal felismerhet. A poszt szerint a felhasználó egy LEGO diorámát készített a Resident Evil 4 falujáról, számos ikonikus épülettel és részlettel. A lenyűgöző dioráma a játék egyik kunyhóját, az óratornyot és azt a hatalmas máglyát ábrázolja. A diorámán Leon, néhány falusi, sőt, a játék láncfűrészes ellensége is látható.

A Reddit-poszt a játékközösség figyelmét is felkeltette, a cikk írásakor már több mint négyezer upvote-ot és több mint ötven kommentet kapott. Sok Reddit-felhasználót lenyűgözött az alkotás. Néhányan még arra is biztatták az alkotót, hogy ossza meg a LEGO subredditen. Nem ez az első alkalom, hogy egy rajongó valami hihetetlen, a játék által ihletett alkotást készített.

Sok játékos tette próbára kreatív képességeit azzal, hogy a játék alapján készített dolgokat, és úgy tűnik, a játékosok nem állnak le az alkotással.

A Resident Evil 4 remake-je 2023 egyik legjobban várt játéka volt. Sok horrorrajongó nagy elvárásokat támasztott, hiszen nemrég egy újabb horror remake jelent meg. A Dead Space remake-je januárban jött ki, és a fogadtatás nagyszerű volt. Ez arra késztette a játékosokat, hogy összehasonlításokat végezzenek a játékok megjelenése óta. Mindkét játékot jól fogadta a közösség. Így a horrorrajongóknak bőven van választási lehetőségük, ha egy új horrorjátékot szeretnének kipróbálni.

Forrás: Reddit

I made a diorama of Resident Evil 4 with Lego
by u/hachiroku24 in gaming

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu