Jude Law karaktere nem lesz egyszerű a Star Wars: Skeleton Crew-ben

MOZI HÍREK – A Disney Plus új élőszereplős Star Wars-sorozatának egyik főszereplője, Jude Law elárulta, hogy karaktere nem lesz egyértelműen jó vagy rossz a Star Wars: Skeleton Crew-ben. A sorozat egy elveszett gyerekekből álló csoport kalandjait követi a messzi-messzi galaxisban.

 

A Star Wars: Skeleton Crew története a Jedi visszatér után játszódik, és egy kisbolygóról származó 10 éves gyerekekről szól, akik megpróbálnak hazajutni a galaxisban. A sorozat a klasszikus Amblin kalandfilmek hangulatát idézi majd fel, és illeszkedik abba az idősíkba, amelyben A mandalori és Ahsoka is játszódik.

Jude Law karakterének részletei egyelőre nem ismertek, de az biztos, hogy nem lesz egyszerű alakítás. A színész az Empire magazinnak nyilatkozva elmondta, hogy karaktere „bonyolult” lesz, és nem tudni, hogy segít vagy árt a gyerekeknek.

„Szükségük van útmutatásra, de sebezhetőek” – mondta Law a gyerekekről, akikkel együtt utazik a csillagok között. „És így végig azokat az embereket, akikkel találkoznak, megkérdőjelezed. Vajon a karakterem kedves? Vagy nem? Csak azt akarod, hogy rendben legyenek és hazaérjenek. De ha ismered Jon és Chris munkáját, akkor tudod, hogy a gyerekek nem mindig biztonságban vannak.”

A Star Wars: Skeleton Crew-t Jon Watts és Christopher Ford alkotta meg, akik a Spider-Man: No Way Home rendezője és írója is voltak. A sorozatot Jon Favreau és Dave Filoni is producerálja, és 2023-ban debütál a Disney Plus-on.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu