The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: nagy csalódás a játékosoknak, hogy egy dolog továbbra sem változott a Breath of the Wildhoz képest!

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom nem orvosolta a Breath of the Wild rajongóinak egyik panaszát.

 

A The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom nyitott világú Hyrule-ja számtalan különböző lénynek ad otthont, a szörnyektől kezdve a barátságos NPC-ken át a különböző állatokig, köztük a kutyákig. Ugyanez volt igaz elődjére, a Breath of the Wild-ra is. Sajnos, a Zelda: Breath of the Wild nem engedte a játékosoknak, hogy megsimogassák a kutyákat, akikkel a nyitott világban találkoztak, ezért a rajongók remélték, hogy ezt a hiányosságot orvosolni fogja a Tears of the Kingdom. Most, hogy a Zelda: Tears of the Kingdom a tömegek kezébe került, a rajongók rájöttek, hogy az új játékban sem lehet megsimogatni a kutyákat.

A játékosoknak néhány órába telik, mire eljutnak a Zelda: Tears of the Kingdom nyitott világú Hyrule-jába, ahol kutyák és más állatok találhatók, de a rajongók gyorsan rájöttek, hogy nem simogathatják meg a kutyákat. A Can You Pet the Dog Twitter-fiók gyorsan megerősítette ezt a szomorú hírt.

Nem világos, miért nem engedi a Nintendo, hogy a játékosok megsimogassák a kutyákat a Tears of the Kingdomben, de legalább más állatokkal lehet interakcióba lépni a játékban. Ahogy a Breath of the Wildben is, a Tears of the Kingdomben vadlovakat találhatnak a játékosok, amelyeket meg lehet lovagolni és megszelídíteni. A lovak segítségével sokkal gyorsabban át lehet kelni Hyrule hatalmas nyílt világán, és be lehet őket iratkoztatni a térképen szétszórt istállókba. Tehát, bár a játékosoknak nincs lehetőségük teljes mértékben interakcióba lépni a kutyákkal, legalább vannak állatokkal való kötődési pillanatok.

Bár nagyon valószínűtlen, lehetséges, hogy a Nintendo frissíteni fogja a Zelda: Tears of the Kingdomet, hogy a játékosok megsimogathassák a kutyákat és más interakciókra is lehetőségük legyen az állatokkal. A Nintendo kiadott DLC-kiterjesztéseket a Breath of the Wildhoz, amelyek jelentős új tartalmakat adtak a játékhoz, de egyelőre nincsenek tervek arra vonatkozóan, hogy ugyanezt megtegyék a Tears of the Kingdom esetében. Egyelőre a Zelda-rajongóknak el kell fogadniuk, hogy egyszerűen nem tudják megsimogatni a kutyákat a Tears of the Kingdomban.

A Zelda: Tears of the Kingdom már kapható, kizárólag a Nintendo Switch konzolon.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu