Gyűlölet, vagy imádat? Döbbenetes a reakció Johnny Depp új kosztümös filmje iránt!

MOZI HÍREK – Johnny Depp a könnyeivel küzdött, amikor visszatérő filmjét, a Jeanne du Barry-t hétperces álló ovációval fogadták a Cannes-i Filmfesztiválon.

 

 

Johnny Depp visszatérő filmje, a Jeanne du Barry hétperces álló tapsvihart kapott a Cannes-i Filmfesztiválon. Nemzedékének egyik legismertebb és legelismertebb színésze, Depp neve az utóbbi időben megosztónak bizonyult a volt feleségével, színésztársával, Amber Hearddel folytatott jogi csatározása miatt.

Depp első filmes szerepében azóta, hogy megnyerte a Heard elleni nagy visszhangot kiváltó rágalmazási pert, a Maïwenn által írt és rendezett Jeanne du Barry című francia nyelvű kosztümös drámában játszik.

A Jeanne du Barry-t nemrég mutatták be a Cannes-i Filmfesztiválon. A közönség kitörő tapsban részesítette Deppet XV. Lajos király alakításáért. A Variety szerint Depp visszatartotta a könnyeit, amikor a Jeanne du Barry premierje után hétperces álló ovációban részesült. A színész, akit meglepett a reakció, az erkélyről integetve köszönte meg a közönségnek.

 

Ez Johnny Depp hollywoodi visszatérésének kezdete?

 

Johnny Depp legutóbbi alakításának eksztatikus visszhangja mindenképp pozitív előjel. Sokan várják, hogy ez a pillanat fogja elindítani az ínséges időket megélt színész hollywoodi visszatérését. Fontos megjegyezni, hogy a Jeanne du Barry egy francia film, amelynek premierje a Franciaországban megrendezett Cannes-i Filmfesztiválon volt. A film hazai pályaelőnye valószínűleg hozzájárult a meleg fogadtatáshoz. Depp ráadásul az országon belül is kedvelt figura, hiszen 14 éves romantikus kapcsolatot ápolt a híres francia színésznővel és énekesnővel, Vanessa Paradis-val. A fesztiválra érkezésekor Deppet a kint összegyűlt több ezer rajongó üdvözölte.

Hogy Depp cannes-i fogadtatása egy teljes értékű hollywoodi visszatéréshez vezet-e, azt még nem tudni, bár a jelek biztatóak.

Annak ellenére, hogy megnyerte a Heard elleni rágalmazási pert, Depp továbbra is ellentmondásos figura Hollywoodban a per előtt és alatt felszínre került visszaélési vádak miatt. Depp legközelebb Al Pacinóval fog újra összeállni, aki egy Modigliani-életrajzi filmet rendez. Ahogy egyre több színészi szerepet vállal, úgy fog kiderülni, hogy a Jeanne du Barryben nyújtott alakításának elragadtatott visszhangja valóban ér-e valamit.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu