Lords of the Fallen: megjelenési dátum és játékmenet [VIDEO]

A játékiparnak annyira nincsen kreativitása, hogy a franchise első része után a több rebooton is átesett másodiknak is betűre ugyanaz a címe…

 

A CI Games (korábban City Interactive) és a Hexworks bejelentette, hogy ősszel jön a Lords of the Fallen. Saul Gascon, a Hexworks felelős producere a sajtóközleményben ezt írta: „Nagy örömmel jelentjük be a Lords of the Fallen megjelenési dátumát; a játékét, amelyet tehetséges csapatunk az elmúlt években szeretettel készített. Ennek örömére megosztunk egy mélyebb betekintést Mournstead borzalmaiba, egy magával ragadó, sötét fantasy világba, amely egyedülálló két birodalom mechanikájával még a legbátrabb játékosokat is kihívás elé állítja. Alig várjuk, hogy a játékosok idén októberben felemeljék Umbral lámpáikat, és felfedezzék a sötétség mögött megbúvó számos titkot.”

A játék alap kiadása 70 dollár lesz (tehát a korábban budget PC-s kiadó is árat emelt). A Deluxe kiadás digitálisan és lemezesen is kapható lesz. Ebben ott lesz a Dark Crusader is választható karakterként (Isaac hosszú kardja, dobókései, amulett, teljes páncélzat), egy 100 oldalas digitális művészeti könyv, a soundtrack digitálisan (Cris Velasco és Avenstroup Haugen szerzeményeivel), illetve egy 3D-s modellmegtekintőt is kapunk. A 80 dolláros gyűjtői kiadás csak lemezesen lesz kapható. Ebben az eddigiek mellett kapunk egy 10″-os (~25,4 centis) Dark Crusader figurát, egy fém tokot, amibe tehetjük LED-megvilágítással, jár egy steelbook, egy kétoldalas poszter, művészeti kártyák, és a művészeti könyvet nem digitálisan, hanem kézzel fogható formában kapjuk meg. Az előrendelői bónuszok: exkluzív bronz, ezüst és arany páncélszínezet, 3x XP tárgyak, 5x HP tárgyak, 5x MP tárgyak.

A Lords of the Fallen egy epikus RPG-kalandot mutat be egy hatalmas, összefüggő világban, amely több mint ötször nagyobb, mint az eredeti játéké. A legkegyetlenebb zsarnokság korszaka után a démonisten, Adyr végre legyőzetett, de az istenek nem buknak el örökre. Most, évezredekkel később Adyr feltámadása közeleg. A legendás Sötét Keresztes lovagok egyikeként utazhatunk az élők és a holtak birodalmában egyaránt ebben a hatalmas RPG-élményben, amely hatalmas bossfightokat, gyors, kihívásokkal teli harcokat és mély, magával ragadó történetmesélést kínál. Vajon a mi legendánk a fényé lesz, vagy a sötétségé? Merjünk reménykedni.

Utazzunk át két kiterjedt, párhuzamos világon az Adyr megdöntésére irányuló epikus küldetésünk során. Míg az élők birodalma a maga brutális kihívásaival áll szemben, a holtak rémálomszerű birodalmában mérhetetlen borzalmak leselkednek ránk. Teljes mértékben testre szabhatjuk karakterünk megjelenését a vizuális lehetőségek széles skálájából, mielőtt kiválasztanánk a kilenc karakterosztály egyikét. Bármelyik indulási utat is választjuk, fejlesszük a játékstílusunkhoz igazítva a statok, fegyverek, páncélok és varázslatok fejlesztésével. Csak azok reménykedhetnek a túlélésben, akik elsajátítják a mély, taktikai harcot. Válasszunk a száz egyedülállóan brutális fegyver közül, vagy váltsuk fel a fémet a mágiára az arcane pusztító támadásaival.

Élvezzünk a kiterjedt, egyjátékos kampányt egyedül, vagy hívjunk meg valakit, hogy csatlakozzon a kalandunkhoz a megszakítás nélküli online co-opban, de más birodalmak hősei is betörhetnek (=Souls-féle invázió), és be is fognak törni. A lámpásunk rendelkezik azzal az istentelen erővel, hogy átkelhess a világok között. Keressük meg az elfeledett helyeket, hogy mesés kincseket ássunk elő, és még az ellenségeink lelkét is manipulálhatjuk így. Ha elbukunk az élők világában, támadjunk fel újra a holtak világában. Így lesz utolsó esélyünk, hogy visszatérjünk az élők közé, miközben mindenféle pokoli teremtmény száll ránk.

A Lords of the Fallen október 13-án jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re (Steam).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu