[PSSC-2023] Arizona Sunshine II: folytatódik a VR-zombiirtás [VIDEO]

A Vertigo Games kapásból két platformra is bejelentette az arizonai napsütés második felvonását.

 

Szóval nem teljesen exkluzív játékról beszélhetünk, de az fix, hogy az Arizona Sunshine II PlayStation VR2-re és SteamVR-ra készül, szóval ez egy újgenerációs virtuális valóságot kínáló élmény lesz, és ezt a fejlesztők is tudják. Az első rész remekül fogyott, ez pedig értelemszerűen annak a virtuális valóságban játszódó zombis lövöldözős játéknak a folytatása, ráadásul újgenerációs hardveren, még több vérengző zombis akciót magával hordozva.

Ismét irány a napfénnyel átitatott, zombikkal teli Arizona, ahol ismét sötét humorú főhősünk bőrébe bújhatunk, hogy nekivágjunk a virtuális valóságban tett utazás következő fejezetének. Egy poszt-apokaliptikus világban, ahol minden golyó számít, átélhetjük a valósághű harc izgalmát, miközben vadonatúj és a rajongók által kedvelt fegyvereket használunk a sörétes puskáktól a machetékig és a lángszórókig. A teljesen új közelharci harcrendszer a határaink szélére sodor, miközben úgy gyilkoljuk a Fred néven futó zombikat az újgenerációs csonkító dicsőségben, ahogy eddig még soha.

Az Arizona Sunshine II az eredeti játék közvetlen folytatása, amely egy teljesen új, végtagokkal teli kalandra indít a válaszok keresésére. És mi lehet jobb, mint a világvégével dacolni? Túlélni azt az új legjobb barátunkkal, Buddyval, aki nem csak a négylábú társunk lesz minden körülmény ellenére, de ő is segíteni fog a Fredirtásban. Ebben a (meglepően könnyed) történetben egy mélységesen magányos emberről szól, aki kétségbeesetten keres egy másik élő embert a poszt-apokaliptikus Arizonában. Hősünk és Buddy új célt keresnek, keresve az örömöt, amit a körülöttük lévő pusztaság nem tud nyújtani.

Az Arizona Sunshine II teljes mértékben kihasználja a legújabb virtuális valóság-technológiát, és a vérpezsdítő, zombirobbantó akció új határát súrolja. Alakítsunk ki egy váratlan barátságot, miközben elindulunk egy intenzív túléléssel teli, filmszerű virtuális valóság-utazásra. Tapasztaljuk meg a harc izgalmát a fegyverek változatos választékával. Fedezzük fel a vérfagyasztó, újgenerációs virtuális valóság-környezeteket, egészen a világ végéig.

Az Arizona Sunshine II valamikor idén érkezik PlayStation VR2-re és SteamVR-ra.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu