[PSSC-2023] Revenant Hill: állati 1919 [VIDEO]

A Finji fogja kiadni a The Glory Society kalandjátékát.

 

Erről a játékról eléggé nem tudni még sokat, de a fejlesztőkről igen. A The Glory Society-t egy, „a dolgozók által tulajdonolt szövetkezetnek” hívja a kiadó sajtóközleménye. A fejlesztők közül korábban volt, aki a Night in the Woodson, a Stereophytán, illetve a 2016-os DOOM-on dolgozott, de persze ez önmagában nem elegendő ahhoz, hogy egy játék automatikusan sikeres legyen. A tapasztalat segít, de ennél több kell ahhoz, hogy a termék sikeres legyen. A játékuk, a Revenant Hill egy narratív kalandjáték mezőgazdasági elemekkel, ahol egy egalitárius közösség felépítésére törekszünk.

A Revenant Hill 1919-ben játszódik. Miután a pajta, amelyben élt, leég, Twigs, a macska egy elhagyatott temető közelében lévő nedves fatörzsben húzza meg magát. Amikor a szomszédos dombon lakó bagoly elkezd lakbért követelni, Twigsnek meg kell találnia a módját, hogy megéljen, és a dolgok innentől kezdve csak bonyolódnak, ám nehéz idők járnak, a megélhetés még nehezebb, és a világ nem áll meg a temető szélénél. Valami nagy és sötét dolog munkálkodik a városokban, a gyárakban, az erdőkben és a hegyekben. Egy ponton valakinek vissza kell vágnia. És ezt nem tehetik meg egyedül.

Úgyhogy termesztővé kell válni, és eközben figyelemmel követhetjük az évszakok múlását. Egy közösséget is létre kell hozni, de ez azzal jár, hogy ellenségeink is lesznek. Rendezzünk nagyravágyó partikat a boszorkányoknak és a démonoknak, miközben belegabalyodunk egy erőszakos változások közepette álló világba, és még sok minden másba, amibe bele sem merünk gondolni, hogy itt mire gondolhatott a Finji.

A Revenant Hill stílusa valóban régiesnek hat (a Frakk jutott az eszünkbe…), de ez nem biztos, hogy káros lesz neki, de még nem tudjuk, hogy mikor számíthatunk a The Glory Society játékára, ugyanis a megjelenési dátuma nem ismert. A célplatformokat viszont tudjuk: a kalandjáték PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, továbbá PC-re (Steam) készül. Talán 2024-ben fog megjelenni, de ki tudja, lehet, hogy még az idén.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu