Arnold Schwarzenegger elárulta, mit gondol Bruce Willis visszavonulásáról!

MOZI HÍREK – Az egykori kormányzó és legendás akciósztár, Arnold Schwarzenegger nem fukarkodott a bölcs szavakkal akciósztár kollégája visszavonulása kapcsán.

 

 

Jó látni, amikor legendák nyilatkoznak legendákról. Ez történt most is, amikor Hollywood ikonja, Arnold Schwarzenegger megnyílt akciófilmes megasztártársa, Bruce Willis visszavonulásával kapcsolatban. Magától értetődik, hogy a rajongóknak hiányozni fog a veterán színész a széles vásznon. Willis távozása a filmvászonról, amelyet a Die Hard színész családja 2022-ben jelentett be egy afázia diagnózist követően (amelyet mostanra frontotemporális demenciára frissítettek), a rajongók és kollégák elgondolkodtak a filmművészethez való hatásos hozzájárulásán.

Már az is csodálatos volt, hogy az egykori Mr. Universe időt szakított Willisre, de ami még jobb, hogy a legjobb választ adta.

A legendás akciósztár, aki arról ismert, hogy évtizedeken át lenyűgözte a közönséget a mozivásznon, most a FUBAR című akció-vígjátéksorozatban való debütálásával a kis képernyőn is leteszi a névjegyét. (A sorozatról írott kritikánkat itt találni.) A színész leült egy interjúra a CinemaBlend munkatársával, Sean O’Connell-lel, hogy beszélgessenek a sorozatról (amely Netflix-előfizetéssel elérhető). A beszélgetés végül kollégájára, Bruce Willisre terelődött. Schwarzenegger, aki saját fényes karrierjéről ismert, megosztotta Willis iránti csodálatát egy nagyszerű kijelentéssel együtt az akciósztárokról, mondván:

„Szerintem ő fantasztikus. Ő mindig is, sok éven át, egy hatalmas, hatalmas sztár volt. És úgy gondolom, hogy mindig is úgy fognak rá emlékezni, mint egy nagy, nagy sztárra. És kedves emberként. Érthető, hogy az egészségi körülményei miatt vissza kellett vonulnia. De általában, tudja, mi sosem vonulunk vissza. Az akcióhősök újratöltődnek.”

A Terminátor sztárja mélységes tiszteletet és csodálatot fejezett ki az iránt a maradandó örökség iránt, amelyet haverja az iparágban létrehozott. Bruce Willis olyan ikonikus filmekben nyújtott felejthetetlen alakításokkal, mint a Die Hard és a Ponyvaregény, kitörölhetetlen nyomot hagyott az akcióműfajban. Mostanra már visszavonult a reflektorfényből. Jelenleg élvezi, hogy új nagypapa lett. Ám munkássága és a színésztársai, köztük Donnie Wahlberg által megosztott anekdoták továbbra is visszhangot keltenek és inspirálják a jövő generációit.

Ha pedig akciósztár vagy – vagy csak úgy általában színész – nem hiszem, hogy ennél többet kérhetsz.

Arnold Schwarzenegger válasza Bruce Willis visszavonulására mélyreható. Megmutatja, milyen különleges kapcsolat van e két akció/kalandfilmes műfaji legenda és barát között. Bár a szeretett Ötödik elem sztárja visszavonult a rivaldafényből, megnyugtató tudni, hogy még mindig élvezhetjük a munkásságát. És ami még édesebb, hogy ez idő alatt annyi szeretetet kapott, hogy egyetértek azzal az értékeléssel, miszerint az igazi akcióhősök sosem halványulnak el igazán, egyszerűen csak új és izgalmas utakra indulnak.

Forrás: Netflix, CDN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu