Visszatérhet Deborah Ann Woll a Daredevil: Born Again-ben?!

MOZI HÍREK – A Daredevil egykori sztárja, Deborah Ann Woll a Born Again-ben való esetleges visszatéréséről beszélt.

 

 

Charlie Cox készen áll arra, hogy újra magára öltse a Félelem nélküli ember vörös ruháját a Daredevil: Born Again című filmben. Azonban a közönség a többi korábban megismert kedves karakter, például a Deborah Ann Woll alakította Karen Page visszatérésében is reménykedik.

Az írósztrájk miatt jelenleg szünetelő sorozat forgatásának megkezdése előtti pletykák ellenére végül megerősítést nyert, hogy sem Elden Henson, sem Deborah Ann Woll nem tér vissza az új kalandhoz.

Mindketten főszereplői voltak a Netflix sorozatának. Előbbi Murdock legjobb barátját, Foggy Nelsont alakította. Utóbbi pedig az ügyvédi irodájuk titkárnőjét, Karen Page-t. Két olyan karaktert, akik a képregényekben is nagyon fontosak.

Egyelőre nem erősítették meg, hogy a szerepeket új színészek játsszák-e majd. Ellentétben például Vanessa Fiskkel, akit eredetileg Ayelet Zurer alakított. Azonban Sandrine Holt váltja a Daredevilben: Born Again-ben. Emiatt a rajongók továbbra is reménykednek abban, hogy a színészek egyszerűen nem szerepelnek az első évadban. Vagy feltűnésüket a Marvel Studios meglepetésként kezeli. Ez azonban valószínűtlennek tűnik.

 

Deborah Ann Woll megtörte a csendet

 

A színésznő a nashville-i ICCConon tartott kérdezz-felelek panelbeszélgetésén kiábrándító információkat osztott meg a Marvelnél töltött jövőjéről. Ez azután történt, hogy megkérdezték tőle, csatlakozna-e a DCU-hoz:

„Nincsenek terveim egyelőre a képregény-univerzum egyik oldalán sem… de nagyon hálás vagyok az élményért, amit kaptam.”

Lehet, hogy Wollnak nincs helye a Marvel Studios jövőjében. Ám mivel a DC James Gunnnal új kánont épít, könnyen lehet, hogy a szuperhősök világában is talál majd valamilyen szerepet a konkurencia mellett. Jó választás lenne Poison Ivy. Egy olyan karakter, amelyben sok rajongó már korábban is elképzelte a színésznőt.

Egyelőre Cox, D’Onofrio, Beltran és Holt mellett a Daredevil: Born Again szereplőgárdájában Michael Gandolfini, Margarita Levieva, Nikki M. James, Michael Gaston és Arty Froushan is szerepel.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu