Daredevil: Born Again: átírhatják több kedvelt karakter háttértörténetét?!

MOZI HÍREK – Megváltoztathatja az eredeti Netflix-sorozatban kialakított kánont a Daredevil: Born Again azzal, hogy két kulcskarakter múltját is feleleveníti.

 

 

A Daredevil: Born Again című Disney Plus sorozat forgatási fotói arra utalnak, hogy a sorozatban lesz néhány időugrás. Mindez átírhatja a Charlie Cox által alakított Matt Murdock és Vincent D’Onofrio által alakított Kingpin a Netflix-sorozatban megállapított eredettörténetét.

Habár a Daredevil 2018-ban véget ért, a rajongók már a Pókember: Nincs hazaút című filmben való megjelenése óta reménykednek, hogy Cox Daredevilje még többet láthatjuk.

Amikor a reboot Daredevil: Born Again bejelentették, megerősítették, hogy Cox visszatér. Azóta Cox Daredevilje a Disney Plus She-Hulk: Attorney at Law című sorozatában is feltűnt.

Cox és D’Onofrio nem az egyetlen színészek az eredeti sorozatból, akik visszatérnek a Daredevil: Born Again-ben. Jon Bernthal újra magára ölti Punisher gúnyáját. Az új forgatási képek elárulnak egy keveset arról, hogy mire számíthatnak a rajongók Kingpin és Daredevil történetéből. Konkrétan a képek, amelyeken a fiatal Wilson Fisk színészének tűnő figura látható, találgatásokat indítottak el arról, hogy a sorozat hogyan használja majd a flashbackeket. A Daredevilben számos flashback jelenetet használtak fel mind Daredevil, mind Kingpin eredettörténetének megalapozására. Joseph Adames posztja flashback epizódokra utal. Vagyis a Born Again tizennyolc epizódos évadának egy jelentős része flashbackeknek lehet szentelve. Nem világos, hogy ez Kingpin eredettörténetének megváltoztatását vagy egyszerűen csak mélyebb feltárását jelenti. Ám mindenképpen megnyitja az ajtót a kialakult kánonjának finomításai előtt.

Lehet, hogy nem Kingpin lesz az egyetlen karakter, aki flashbackeket kap. Egy másik újságfotó úgy tűnik, hogy Matt Murdock múltjában játszódik, ami azt jelenti, hogy az ő történetében is lehetnek potenciális változások vagy frissítések.

A Daredevil potenciális flashbackjeiről még szűkösebbek a részletek, de tizennyolc epizóddal a sorozatnak bőven lesz helye arra, hogy a háttértörténetét annyit fedezze fel, amennyit csak akar.

Mivel a megjelenésig körülbelül egy év van hátra, a rajongóknak bőven van idejük találgatni. Hamarosan kiderülhet, hogy a sorozat mekkora része fog Kingpin és Daredevil háttértörténetének megszilárdítására vagy megváltoztatására koncentrálni. Akár a Daredevil: Born Again egész epizódokat szentel a flashbackeknek, vagy úgy dönt, hogy e karakterek mai problémáira koncentrál, az biztos, hogy a sorozat ki fogja elégíteni a rajongók azon vágyát, hogy Daredevil és Kingpin nagyobb része legyen az MCU-nak.

Forrás: The Direct, Twitter (1, 2)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu