Daredevil: Born Again: forgatási fotó árulkodhat az egyik új karakterről?!

MOZI HÍREK – A Charlie Cox főszereplésével készülő Daredevil: Born Again egy új MCU-karakterrel bővül, aki a Marvel képregények egyik rajongói kedvence lehet.

 

 

Úgy tűnik, hogy Charlie Cox Matt Murdockjának új barátja lehet egy új fotó alapján, amely a Marvel Studios készülő Disney Plus újjáélesztő sorozatának, a Daredevil: Born Again forgatásán készült. A felvételen egy még meg nem erősített karaktert láthatunk röviden Cox ügyvéd/szuperhősének oldalán.

Daredevil: Born Again már több változtatást is eszközölt az eredeti Netflix-sorozathoz képest, amelyből a karakter ezen változata született.

Bár az új sorozat legalábbis egyfajta újjáélesztés, hiszen Cox visszatér a főszereplő szerepében, máris több figyelemre méltó változásra derült fény. Egyrészt az előző sorozat több főszereplője nem tér vissza. Ezek közé tartozik a rajongók által kedvelt Foggy Nelson (Elden Henson) és Karen Page (Deborah Ann Woll). Ők korábban jelentős szerepet játszottak a Daredevil történetében.

De úgy néz ki, hogy a Daredevil: Born Again nem vesztegeti az időt, hogy új vért hozzon be. A People által közzétett új forgatási fotó most egy egyelőre meg nem nevezett karaktert mutat be. A karaktert Nikki M. James (Különválás) színésznő alakítja. Azonban, bár semmi hivatalos nem derült ki a karakteréről, Jason Kane/Greatphase iparági bennfentes elég biztosnak tűnik abban, hogy nem mást fog játszani, mint Kirsten McDuffie-t a Daredevil képregényekből. Ha ez így van, akkor ez lesz a karakter debütálása a Marvel Moziverzumban.

A képregényekben Kirsten Daredevil egyik szerelme. De ami ennél is fontosabb, az egyik meghatározó jellemvonása, hogy többé-kevésbé magától rakta össze, hogy Matt Daredevil. Kerületi ügyészhelyettesként a szakmai életének nagy részét azzal tölti, hogy együtt dolgozik Matt-tel. Ez oda vezet, hogy cukkolja őt, és megpróbálja rávenni, hogy ismerje el, hogy ő Daredevil. Ez a barátság végül romantikussá válik, és ők ketten romantikus partnerek lesznek, sőt, még az ügyvédi irodájukat is együtt alapítják meg.

A sorozatban ezúttal nagyobb hangsúlyt kaphat Matt életének jogi aspektusa, a Daredevil: Born Again még több jogászt is felvesz az írói szobába.

Egy ilyen perspektívaváltás tehát új történetekre adhat lehetőséget, amelyek a Netflix sorozatában talán nem működtek volna. Kirsten McDuffie esetleges jelenléte az egyik ilyen csábító lehetőség. De ez nem jelenti azt, hogy a szuperhősös aspektust elhanyagolnák.

Egyértelmű, hogy a Marvel Studiosnak nem áll szándékában megfeledkezni a Daredevil akciórészleteiről. Főleg, hogy ezt bizonyítja Matt fergeteges megjelenése a She-Hulk-ban és a Vincent D’Onofrio-alakította Kingpin közelgő visszatérése. Tehát nem lenne bölcs ezt az új infót teljes paradigmaváltás jeleként értelmeznünk. De érdekes lesz új nézőpontokat látni egy már szeretett karakteren.

Forrás: People, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu