Vincent D’Onofrio ismét a Kingpin visszatéréséről beszélt a Daredevil: Born Again sorozatban

MOZI HÍREK – A Daredevil: Born Again című sorozatban Vincent D’Onofrio Kingpinjeként tér vissza, a színész pedig emlékeztette a nézőket, hogy milyen brutális tud lenni a Marvel-gonosz. Persze, majd meglátjuk, mennyire őrzi meg brutalitását, hiszen ez már nem a Netflix, hanem a Disney…

 

A Daredevil: Born Again sorozat készítése még több mint egy évig tart, így a rajongók még egy ideig nem láthatják a bűnüldöző régóta várt visszatérését, de ez nem akadályozta meg Vincent D’Onofriót abban, hogy arról beszéljen, mi vár rá Kingpinből.

A Daredevil a Marvel egyik kiemelkedő tévésorozata volt a Netflixen, amelyek mindegyike az „utcai” hősökre koncentrált. Miután a filmek kezdtek elszakadni a tévésorozattól, a rajongók aggódtak, hogy soha nem láthatják majd a két oldalt a képernyőn megosztva. Szerencsére a rajongók a Pókember: Nincs visszaút című filmben látták Charlie Cox visszatérését, és ez csak a kezdet volt.

Most, hogy a rajongók mindkét színész visszatér, D’Onofrio újra posztolt egy fontos pillanatot a Daredevil sorozatból, amely Kingpint mutatja egy rendőrautó hátuljában. Ebben a jelenetben Kingpin egy nagyon metaforikus monológot mond, amelyben rájön, hogy nem az a jó szamaritánus, akinek gondolta magát, hanem a „rossz szándék” megtestesítője. Ez a jelenet közvetlenül a szökése előtt volt, így ez is lehet egy metafora a színész részéről, ami arra utal, hogy Kingpin hamarosan dühöt hoz, amikor visszatér az MCU-ba. A forgatási fotókból kiderült, hogy Kingpin új külsőt kap a készülő Echo-sorozatban.

Daredevil is visszatér abban a sorozatban és a Pókember: Gólyaévben, de hogy mi lesz belőle, azt csak az idő fogja eldönteni. Az egyik dolog, amiben sok rajongó reménykedik, az egy Pókember és Daredevil összefogása Kingpin ellen az élőszereplős filmben, mivel ez lenne a tökéletes párosítás a képregényekben történtek utánzására. Arról még mindig nincs hír, hogy mi lesz a többi Védelmezővel, de sokan szívesen látnák Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist, Misty Knight, Colleen Wing és a Punisher visszatérését.

Remélhetőleg mind a rajongók, mind a tehetségek megkapják, amire vágynak, hiszen a Marvel olyan tehetségekkel rendelkezik, amelyeket még nem sikerült teljesen kihasználni. Sok rajongó reméli, hogy az MCU a képregények élőszereplős változatává fejlődik, ami az X-Men bevonását is jelenti. Sokan szívesen látnák az X-Ment a Marvel nagyágyúival interakcióban, de úgy tűnik, hogy az X-Mennek saját saga lehet.

Daredevil: Born Again a tervek szerint 2024 tavaszán jelenik meg a Disney Pluson.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu