Miles Morales hamarosan más formában is feltűnhet majd a mozivásznon?!

MOZI HÍREK – Amy Pascal, a Pókember producere reagált arra a lehetőségre, hogy az animációs franchise után egy élőszereplős Miles Morales-film is készülhet.

 

 

A Pókember producere, Amy Pascal beszél arról, hogy a jövőben egy élőszereplős Miles Morales-film is megtörténhet. A Marvel egyik szeretett hálóhúzója készül visszatérni a nagyvászonra. Miles kalandjai a Pókember: A Pókverzumon át című filmben folytatódnak. A várva várt folytatás nem csak Miles történetét viszi tovább, de még mélyebbre hatol a tágabb Pókverzumba is.

Mivel Miles népszerűsége a Pókverzum-franchise-nak köszönhetően megnőtt, sokan kíváncsiak voltak, hogy a Sony mikor adaptálja őt ténylegesen élőszereplősre.

Úgy tűnik, a stúdió egyre közelebb kerül ahhoz, hogy ez valósággá váljon. A Variety-nek adott új interjújában Pascalt, a Pókember régi motoros producerét és a Sony Pictures korábbi társelnökét arról kérdezték, hogy milyen esélyei vannak egy élőszereplős Miles-filmnek, miközben egy Pókasszony-projekt esélyeit is felvetette. Bár Pascal nem árult el konkrétumokat, elhintette, hogy a világ „majd mindent meglát” a maga idejében.

 

Hogyan alapozzák meg az animációs alkotások az élőszereplős Miles Morales-filmet?

 

A Sony még nem jelentett be egy tényleges élőszereplős Miles Morales-filmet. Azonban a Pókember: A Pókverzumon át máris előkészítheti azt. A film egyik friss trailerében az új gonosztevő Spot röviden ellátogat a Sony Pókember-univerzumába. Ez a Venom-filmek és más, Peter Parker mitológiájának gonosztevőire épülő projektek franchise-ját jelenti. Spot találkozik Mrs. Chennel, aki a Venomban és a Venom 2-ben is feltűnt. Ez máris megnyitja az ajtót a Sony előtt, hogy egy lépéssel továbblépjen.

A Pókember: A Pókverzumon át című filmmel nem lenne megdöbbentő, ha a Sony egyben azt is tesztelné, hogy Miles animációs változata átvihető-e az élőszereplős világba.

Hogy Shameik Moore játssza-e élőszereplős megfelelőjét, vagy egy fiatalabb színész, aki megfelel Miles tényleges korának, az már a kreatív csapaton múlik. Mindenesetre ez egy okos módja lenne annak, hogy a karakter ívét az animációs sorozaton kívül is folytassák.

Miles az elmúlt néhány évben iszonyú népszerűvé vált a képregényeken kívül. Így csak idő kérdése, hogy a Sony élőszereplős adaptációt készítsen belőle. Lehet, hogy megvárják a Pókember: A Pókverzumon túl megjelenését és a trilógia befejezését, mielőtt rendesen bejelentik az élőszereplős filmet. Remélhetőleg a következő években több információ lát majd napvilágot a projektről.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu