Xbox Game Pass: a 2023 júniusi első frissítés

Három dolog fix az életben: a halál, az adók, illetve az, hogy a redmondi cég havonta kétszer frissíti az előfizetéses szolgáltatását.

 

A Microsoft közleménye szokás szerint két játékra emlékeztet, hogy már elérhető az Xbox Game Passon: a Chicory: A Colorful Tale-ről (konzol [Xbox Series, Xbox One], PC, felhő) és a Farworld Pioneersről (konzol, PC) van szó. Június elsején érkezik a Car Mechanic Simulator 2021 (konzol, PC, felhő), a Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer (konzol, PC, felhő, Game Passban rajtol), illetve a The Big Con (konzol, PC, felhő), hatodikán pedig az Amnesia: The Bunker (konzol, PC, felhő) és a Hypnospace Outlaw (konzol, PC, felhő) csatlakozik a szolgáltatáshoz. Előbbi friss megjelenés, utóbbi pedig visszatérő cím.

Június nyolcadikán jön a Rune Factor 4 Special (konzol, PC, felhő) és a Stacking (konzol, felhő), végül június 13-án a Dordogne (konzol, PC, felhő) friss megjelenésként jön. Ezután a Microsoft egy újabb játékra emlékeztet minket (eléggé szokatlan formátumot alkalmaz a redmondi cég): a Supraland Six Inches Underről (konzol, PC, felhő) van szó. A DLC-k esetében az EA Play keretein belül tíz órát játszhatunk a Super Mega Baseball 4-gyel annak megjelenése előtt, ha Xbox Game Pass Ultimate előfizetők vagyunk. Június 7-én a Battlefield 2042 ötödik szezonja, a New Dawn, továbbá a Minecraft Trials & Tales frissítése jön.

Egy Xbox Game Pass Ultimate perk van: a Sea of Thievesben az Obsidian Eye of Reach Pack. Végezetül június 15-én ezek a játékok távoznak a szolgáltatásról, de ezeket akár 20%-os kedvezménnyel megvásárolhatjuk, ahogy ez szokás. A távozó játékok: Bridge Constructor Portal (konzol, PC, felhő), Chorus (konzol, PC, felhő), Maneater (konzol, PC, felhő), Mortal Shell (konzol, PC, felhő), Serious Sam 4 (konzol, PC, felhő), illetve Total War: Three Kingdoms (PC).

Nem valami erős frissítés, de a semminél ez is több. Talán az E3-pótló műsorukra tartogatnak valamit.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu