Diablo IV: íme a megoldás a játék egy rendkívül idegesítő problémájára!

A Diablo IV opciói között felfedezték azt, aminek a segítségével kikapcsolhatod a karaktered idegesítő „kifogyott a mana” üzengetését.

 

 

A Diablo IV játékosok ünnepelnek, miután megtudták, hogy ki lehet kapcsolni a karaktered szüntelen emlékeztetőit, hogy kifogytál a manából/dühből/energiából/lélekből/esszenciából. Mostantól megszakítás nélkül próbálkozhatsz és kudarcot vallhatsz a képességek üres állapotban történő használatával.

Ha hosszabb ideje játszol a Diablo IV-gyel, akkor valószínűleg neked is jelezték már, hogy kifogytál abból az erőforrásból, amit a karaktered a harcokban használ.

Személy szerint a nekromantám hangja, amikor azt mondja, hogy „kifogytam az esszenciából”, csak beleolvad a kasza suhintások, hulla robbanások és démoni halálkiáltások kakofóniájába. Ám úgy tűnik, más Diablo IV játékosok sokkal idegesítőbbnek találják az emlékeztetőket.

Egy Redditor volt olyan kedves és figyelmeztette azokat, akik nem tudják, hogy egyszerűen ki lehet kapcsolni ezeket a hangsorokat a játékbeli opciók menüben. Ellenőriztem, hogy megerősítsem, és ha egészen a Sound fül aljára görgetsz, akkor ott van egy „play audio on error” nevű beállítás, és ez automatikusan „on”-ra van állítva. Ha azonban teljesen kikapcsolod, akkor nem hallasz semmilyen hangot, amikor üres nyersanyagtartállyal használod a képességeket. Ha pedig „simple”-re állítod, akkor csak egy kis hibahangot fogsz hallani.

Néhány ember számára ez a kis felfedezés megváltoztatja a játékot.

„Szó szerint csúnyán (de boldogan) sírok, annyira megkönnyebbültem, hogy ezt megtudtam” – válaszolta egy Redditor. „Köszönöm sokszorosan, kedves lélek. Köszönöm!”

Egy másik hálás játékos azt mondta, hogy „NAGYON nagy szükségük volt erre”, és azt mondta, hogy az emlékeztetők „megölték” őt.

Nem meglepő, hogy sokan csak most értesültek erről a praktikus lehetőségről. Azonban ilyen intenzíven ünneplő reakcióra biztosan nem számítottam. Úgy értem, én vagyok az egyetlen, aki teljesen érzéketlen a monoton hibapárbeszédekre, különösen a gyors tempójú hack-and-slash játékokban? Úgy tűnik, igen.

Forrás: Reddit

PSA: You can disable the annoying "I need mana" voicelines
by u/wrdit in diablo4

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu