Hirtelen életre kelt a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2!

A jó ideje fejlesztési pokolban levő játék a semmiből életjelet adott magáról, de sajnos annyira sok új információnk nincsen, továbbá van egy kissé ellentmondó rész is a kiadó, a Paradox Interactive közleményében…

 

Lássuk a Paradox közleményét, amit a weboldalukon találhatunk: „Tudatában vagyunk annak, hogy már régen sokan előrendeltétek a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t. A fejlesztés előrehaladtával frissíteni fogjuk a játék kiadásait és bónusz tartalmait, és szeretnénk a legjobb értéket nyújtani azoknak, akik ennyi idő után is támogattak minket digitális előrendeléssel.

Ezért pénzvisszatérítést kínálunk mindazoknak, akik előrendelték a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 bármelyik változatát. Ennek a folyamatnak a részeként proaktívan visszatérítjük a lemezes verziók előrendeléseit, beleértve a gyűjtői kiadást, a Collector’s Editiont is. A First Blood Edition, az Unsanctioned Edition és a Blood Moon Edition digitális változatai továbbra is megmaradnak, de ha úgy döntesz, visszakérheted a pénzed értük. Izgatottan várjuk, hogy többet mutathassunk nektek, és reméljük, hogy szeptemberben mindannyian velünk lehettek, amikor többet is felfedünk [a játékból]. Tudjuk, hogy alig várjátok, hogy lássátok, hogyan fejlődik a játék, ezért összeállítottunk egy friss adag képet, hogy ezeket megoszthassuk veletek,” írja a Paradox.

Szóval a játék fejlesztését a kiadó helyre tudta pofozni, viszont ezek után abban ne reménykedjünk, hogy egyrészt előrelátható időn belül megjelenik, továbbá a legjobb az lesz, ha lemondunk a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziókról, ugyanis idén a két konzol már 10 éves lesz, és ennyi idő után ilyen nagyobb játékok fejlesztése egy előző generációs hardverre felettébb ritka szokott lenni (esetleg Japánban az előző generációs PlayStationre, de ez nem ottani fejlesztés…). Az előrendelések lemondása viszont furcsa, mert így még várni kell a Vampire: The Masquerade – Bloodlines folytatására, hiszen ilyesmit nem szokás tenni.

Akkor majd szeptemberben hallani fogunk a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-ről, és addig is íme a néhány új kép, amit a Paradox megosztott…

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu