[SGF-2023] Idén már nem jelenik meg a Final Fantasy VII Rebirth [VIDEO]

A Square Enix játéka hatalmas lesz (igaz, láthattunk már hasonlót nem is olyan régen).

 

Kitase Yoshinori, a játék producere a következőket írta a sajtóközleményben: „Megtiszteltetés számunkra, hogy a Final Fantasy VII Rebirthet a jövő év elején világszerte elhozhatjuk a játékosoknak. Az izgalmas történet következő részében Cloud és barátai (újak és visszatérők egyaránt) új kalandba kezdenek, így minden játékos élvezheti ezt a történetet, még azok is, akik nem ismerik az előző címet vagy az eredeti Final Fantasy VII-et. Az egész csapat lázasan, a Final Fantasy VII világa iránti szeretettel és rajongással dolgozott, hogy felejthetetlen élményt nyújtson az új kalandoroknak és a régi rajongóknak egyaránt, új magasságokba emelve a filmszerű történetmesélést, a magával ragadó és gyors tempójú harcot és a hatalmas világ gazdag felfedezését. Alig várjuk, hogy még ebben az évben további részleteket osszunk meg.”

A Final Fantasy VII Rebirth a Final Fantasy VII remake projekt második része. A projekt három különböző játékban meséli el újra az ikonikus fantasy játék történetét, amely újradefiniálta az RPG műfajt. A Final Fantasy VII Rebirth az ikonikus hősök, Cloud, Barret, Tifa, Aerith és Red XIII történetét veszi fel, miután megszöktek a disztópikus Midgar városából, és útnak indulnak, hogy üldözőbe vegyék Sephirothot, a bosszúálló kardforgatót Cloud múltjából, akit halottnak hittek. Ebben az önálló kalandban a játékosok egy kiterjedt világot fedezhetnek fel, amely új szintű grafikai hűséggel kel életre, és amelyet kifejezetten a PlayStation 5 erejének kihasználására fejlesztettek ki. Miközben a játékosok egy lebilincselő, rejtélyekben gazdag, felfedezésre váró történetet bogoznak ki, tanúi lesznek a parti minden egyes tagjának személyes útjának is, és megerősítik kötelékeiket, hogy együtt dolgozhassanak, és szembeszállhassanak az erős ellenségekkel.

Kitase szerint a fejlesztés a terveknek megfelelően halad, és most a megjelenési dátum rögzítésén dolgoznak. Hamaguchi Naoki, a rendező szerint egy nagy világon, hatalmas szabadsággal utazhatunk át, átélve sok történetet. Nojima Kazushige, a sztoriért és forgatókönyvért felelős fejlesztő szerint miközben felfedezzük a karakterek végzetét, egy összeláncolt narratívához köthető előremenetelnek is szemtanúi leszünk. Toriyama Motomu, a társrendező szerint nem kell a Final Fantasy VII Remake-kel játszanunk, hogy élvezzük a Final Fantasy VII Rebirth-öt. Endo Teruki, a harcokért felelős rendező szerint a csapattagjainkkal minden eddiginél szorosabban küzdhetünk együtt. Kawamori Keiji, a zenei felügyelő szerint új dalok is lesznek, de néhány újrahangszerelés is történik az FF VII Remake-ből.

A Final Fantasy VII Rebirth 2024 elején jön PlayStation 5-re. A lemezes kiadás két Blu-rayen lesz, tehát minimum 100 GB-os lesz. A Horizon II: Forbidden West is két lemezes volt PlayStation 4-re…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu