[SGF-2023] Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: Joryu ügynök jelenti [VIDEO]

Egy ismerős figura álnéven, ügynökként egy franchise spinoffjában… még akkor is, ha elsőre nem ismerős az egész.

 

Ne felejtsük, hogy a SEGA átnevezte a Yakuza franchise-ot, így Like A Dragon néven fut tovább a sorozat. A Gaiden név a játék címében értelemszerűen egy melléktörténetre utal, ám maga a karakter, akit irányíthatunk, biztosan ismerős lesz, hiszen a korábbi részek jelentős többségében felbukkant. Az egykor legendás yakuza-tag, Kazuma Kiryu megrendezte a saját halálát, és családja védelmében feladta a nevét. Most egy titokzatos alak miatt találja magát egy konfliktusban. Ez a rejtélyes figura megpróbálja elűzni őt rejtekhelyéről.

Kiryu fedőnevet kényszerül használni, így Joryu néven tevékenykedik, ám így is egy lebilincselő akciótörténetbe kezd csonttörő harcokkal, izgalmas karakterekkel. Mindezt tevékenységekkel teli, vibráló helyszíneken teszi. Dinamikusan válthatunk a Yakuza és az ügynök (Agent) harcstílusok között a zsigeri közelharcban. A Yakuza-stílussal rettegésben tarthajuk az ellenséget azzal, hogy Kiryu páratlan erejével és érzékével vadul, agresszív mozdulatokkal támadjuk meg őket.

Akár tétet is emelhetünk az ügynök stílussal, amikor abszolút sebességgel és pontossággal csapunk le, miközben egy sor high-tech kütyüt alkalmazunk… például elektromos kötődrótokat, hogy elkábítsuk az ellenséget, majd lendületből elrepíthetjük őket. Alkalmazkodjunk stratégiailag a helyzethez, és használjuk ki mindkét stílust, hogy uralkodjunk az ellenség hordái felett, elpusztítva őket. Akár a titkos kastélyarénában verekedünk, akár egy új karaoke-dalt énekelünk, akár az élőszereplős kabaréklubban iszogatunk, a világ a franchise-hoz méltó módon számos magával ragadó élményt kínál. Egy Akame nevű, érdekes informátor is izgalmas mellékküldetéseket biztosít, és belerángat egy epikus leszámolásba, amely annál jobban kibontakozik, minél jobban felfedezzük és élvezzük Sotenborit, Yokohamát és a titokzatos várat.

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name  november 9-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (Steam, Microsoft Store, garantált, hogy Denuvóval), PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra. Az ár 50 dollár, euróból számítva 20 ezer forint kb. Az előrendeléssel a Legendary Fighter Packot kapjuk, így Daigo Dojimával, Goro Majimával és Taiga Saejimával is megküzdhetünk.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu