[SGF-2023] The Lord of the Rings: Return to Moria: halasztás, de kurrens-gen verziók is lesznek [VIDEO]

A Free Range Games nem tudja tartani az eddig tervezett megjelenési időszakot, cserébe a kurrens-gen konzolokra is lesz natív verzió.

 

J.R.R. Tolkien világa ezúttal Középfölde negyedik korszakába kalauzolja el a játékosokat. A játékosok Gimli zárhordozó úr által a Ködhegységbe hívott, törpékből álló társaság irányítását veszik át, akiknek az a feladatuk, hogy visszaszerezzék a lábuk alatt húzódó mélységben lévő, Khazad-dűm vagy Törpehalom néven ismert törpe haza, Moria elveszett zsákmányát. Küldetésükhöz bátorságra lesz szükségük, mélyre kell ásniuk Moria bányáiban, hogy visszaszerezzék a kincseket. A játékosok egyesítik erőiket, hogy túléljenek, kraftoljanak, építsenek és felfedezzék az ikonikus, kiterjedt bányákat. A bátor expedícióknak ébernek kell lenniük, mivel rejtélyes veszélyek várnak rájuk.

A játék végtelen élményeket kínál, mivel Moria egy procedurálisan generált törpe birodalom, így nincs két egyforma kaland, és minden expedíciót egyedül vagy online, társakkal együtt lehet végigjárni. A játékosok bányászhatnak, hogy nagyobb felszereléseket és nyersanyagokat készítsenek, de vigyázni kell, ugyanis a bányászat zajt csap, és a csendes mélyben keltett zaj azzal fenyeget, hogy felébreszti a lenti veszélyeket: ahol csattogás van, ott harc is van. Ássuk ki három legendás hegység rejtelmeit, bányásszunk értékes fémeket, kaparjunk a túlélésért, és harcoljunk kimondhatatlan erőkkel, hogy megtudjuk a leselkedő árnyék titkát.

Tapasztaljuk meg úgy a törpék közösségét, mint még soha. Ahhoz, hogy túléljük Moria bányáit, takarékoskodnunk kell az erőforrásokkal, vadászni és élelmiszert kell gyűjteni, továbbá menedzselnünk kell az alvást, a hőmérsékletet és a zajszintet. Használjuk ki a dinamikus fényrendszereket a biztonság érdekében, és hogy utat törjünk a sötétségben. Harcoljunk kimondhatatlan gonoszságokkal, és éljük túl a szörnyű orkok hordáit. Találjunk vigaszt a sötétségben. Fedezzünk fel és tisztítsunk meg új helyszíneket, hogy nagyszabású építészeti alkotásokat hozzunk létre. Legyünk kreatívak, és építsünk bázisokat a semmiből, vagy építünks a meglévő környezetre. Óvakodjunk a gonoszoktól, amelyek a törpék fejlődését akarják elpusztítani.

Állítsuk vissza Khazad-dum rég elvesztett ősi királyságát régi dicsőségébe, és a történet előrehaladtával a törpék nevezetességeivel is hasonlóan cselekedjünk. Támasszuk fel a régi bányákat, hogy érintetlen erőforrásaik kitermelhetők legyenek. A procedurálisan generált környezetek bővelkednek nyersanyagokban, és tele vannak rejtélyekkel és veszélyekkel, minden egyes alkalommal egyedi élményt nyújtva. Kalandozzunk egyedül, vagy fogjunk össze a barátainkkal az online kooperatív többjátékos módban, hogy akár nyolcan merészkedjünk le. Készítsünk és zsákmányoljunk legendás törpe páncélokat, szerszámokat, fegyvereket és építményeket. Építsük újra az ősi kovácsműhelyeket, hogy megerősítsük, megjavítsuk és elvarázsoljuk a felszerelést. Fejlesszük és oldjuk fel az új technológiákat és a fantasztikus gépeket. Fedezzünk fel ősi varázstárgyakat, köztük olyan kardokat, amelyek világítanak, ha orkok vannak a közelben; a régóta szunnyadó mithril-erek térképeit, elfeledett kraftolási terveket tartalmazó könyveket és erőt vagy bölcsességet adó amuletteket.

Nyissunk bányákat, hogy értékes nyersanyagokat, például vasat, aranyat és kvarcot, valamint fantasztikus anyagokat, például mithrilt tárjunk fel. Hozzáférhetünk a kraftoló helyeknek és a kovácsműhelyekhez, hogy az ércet ingotokká alakítsuk és a felszerelést fejlesszük, de készüljünk fel, a bányászat hangos, és felébresztheti azt, ami a sötétségben lapul. A játékosok a törpe legenda részévé válnak, amikor létrehozzák saját törpéjüket az egyéni karakterkészítőben. A törpéket számos módon lehet testre szabni, hogy egyedit hozzanak létre. Ezután a játék során a játékosok páncélokat és fegyvereket találhatnak és készíthetnek, hogy tovább fokozzák egyedi stílusukat.

A The Lord of the Rings: Return to Moria eddig tavaszra volt tervezve. Ez nem jött össze. Ehelyett ősszel fogja kiadni a North Beach Games PlayStation 5-re, Xbox Series-re és PC-re (Epic Games Store).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu