Assassin’s Creed: Mirage: talán mégis képes lesz oldschool irányba menni [VIDEO]

A PlayStation Showcase-en is bemutatott játék most újra felbukkant az interneten egy fejlesztői naplóval.

 

A Sony közvetítése során a francia kiadó játékának fogadtatása nem volt nagyon pozitív, ugyanis voltak, akik megkérdőjelezték, hogy tényleg az az oldschool érzésű Assassin’s Creed lesz-e ez, amit a Ubisoft megígért. A játékot a Ubisoft Bordeaux és a Ubisoft Montréal dolgozik, és a két stúdió igyekszik az eredeti trilógia érzését visszahozni, így erősen ráálltak a korai játékokban sokkal nagyobb hangsúllyal rendelkező parkourra. Az Assassin’s Creed: Mirage technológiája az előző részére, tehát az Assassin’s Creed: Valhalláéra épül, de Basim mozgása át lett tervezve, ugyanis gyorsabb, agilisebb, és a parkour sokkal „folyékonyabbnak” hat, miközben az új és régi mozdulatok egyaránt felbukkannak.

„A korábbi játékok számos eleme visszatér. Megvan a sarkon megbúvás, a tárgyakon való átugrás képessége, a magaslatok gyors eléréséhez szükséges „liftek”. Vannak új összetevők is, mint például a rúdugrás, amivel két háztető közötti nagy réseken is át tudsz kelni. Természetesen Basim gyorsabb és mozgékonyabb, mint Eivor volt, és hogy ezt az érzést adjuk, átdolgoztuk az animációinkat, hogy a sebesség érzetét erősítsük ugrás, ugrás és a szabad mozgás közben. Átdolgoztuk az ellenséges mesterséges intelligenciánkat is, hogy javítsuk a felismerést és az eltűnési hurkokat, az őrök viselkedését pedig érzékenyebbé és olvashatóbbá téve. Új ellenséges archetípusok is növelik a tétet. A mesterlövész lelőheti a sasodat, a lándzsás a szénakazalban bökdös, a kürthordozó pedig erősítést hívhat. Itt jönnek jól az orgyilkos képességeid. A „társadalmi lopakodás” is visszatér. Visszahozzuk a nagyobb tömegekkel való rendszerszerű elvegyülést, amivel észrevétlenül mozoghatsz a legforgalmasabb helyeken, de a frakciókat is megvesztegetheted különleges zsetonokkal, hogy irányíthasd az AI-csoportokat, és átjuss az őrzött területeken,” mondja a Ubisoft.

Az Assassin’s Creed: Mirage október 12-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series-re, PC-re (a Ubisoftot ismerve Epic Games Store és Ubisoft Store, Denuvóval), PlayStation 4-re, Xbox One-ra, illetve Amazon Lunára.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu