[SGF-2023] A Prince of Persia visszatér, de olyan fogadtatást kapott a trailer, hogy a fal adta a másikat! [VIDEO]

A Summer Game Fest nyitó show-jának egyik legnagyobb meglepetése volt a Prince of Persia-sorozat új részének bemutatása, amely a The Lost Crown címet viseli. A játék a klasszikus 2D-s akcióra épít, de modern grafikával és játékmenettel. A rajongók azonban nem igazán lelkesedtek a bejelentésért.

 

A Perzsa Herceg egyike a legnépszerűbb és legbefolyásosabb videojáték-franchise-oknak, amely több mint 30 éve indult el. A sorozat legutóbbi része, a The Forgotten Sands 2010-ben jelent meg, azóta pedig sokan várták a folytatást vagy a rebootot. A Ubisoft tavaly bejelentette, hogy újraalkotja a legkedveltebb epizódot, a The Sands of Time-ot, de a játék többször is elhalasztásra került.

A Summer Game Fest-en azonban egy másik Perzsa Herceg-játékot mutattak be, amely teljesen új történetet és stílust hoz. A The Lost Crown egy oldalnézetes kalandjáték, amelyben egy elit harcoscsapat tagjaként kell megmentenünk a foglyul ejtett herceget egy ellenséges birodalomban. A játékban számos csapdával, mítoszi szörnnyel és hatalmas katonákkal kell szembenéznünk, miközben kihasználjuk az időmanipulációs képességeinket.

A játék bejelentése azonban nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében. Sokan csalódottak voltak a játék rajzos grafikájában, amely szerintük nem illik a sorozat hangulatához. Mások pedig azt kifogásolták, hogy a játék nem folytatja vagy újítja meg a The Sands of Time trilógiát, hanem egy teljesen más irányba viszi el a franchise-t. A YouTube-on a játék bemutató videójának több negatív mint pozitív lájkja van:

jelen pillanatban 6800 pozitív ellenében 26000 negatív!

Természetesen vannak olyanok is, akik örülnek a Perzsa Herceg visszatérésének, és kíváncsiak a játékra. Sokan dicsérték a játékmenetet és az újításokat, amelyek friss levegőt hozhatnak a sorozatba. Egyesek pedig azt remélik, hogy a játék sikere esetén a Ubisoft több figyelmet fordít majd a Perzsa Herceg-re.

A Perzsa Herceg: The Lost Crown 2024. január 18-án jelenik meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re.

Forrás: Video Games Chronicle

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu