[SGF 2023] John Carpenter új játékában, a John Carpenter’s Toxic Commando zombikat darálhatunk [VIDEO]

A horrorfilmek nagymestere, John Carpenter egy új videojátékot mutatott be a Summer Game Fest 2023 keretében. A John Carpenter’s Toxic Commando egy első személyű zombidaráló játék lesz, amely 2024-ben jelenik meg PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

 

A horrorrajongók biztosan ismerik John Carpenter nevét, aki olyan klasszikusokat rendezett, mint a Halloween, A dolog vagy a Vagyok a sötétben. De Carpenter nem csak filmekkel foglalkozik, hanem videojátékokkal is. Korábban már dolgozott a Sentinal Returns zenéjén és a FEAR 3 történetén. Most pedig egy új játékot jelentett be, amelynek ő adta a nevét: a John Carpenter’s Toxic Commando.

A játék egy nyílt világú kalandjáték lesz, amelyben egy posztapokaliptikus világban kell túlélnünk zombik és mutánsok támadásait. A játékmenet az első személyű lövöldözésre és az akcióra helyezi a hangsúlyt, de lesznek rejtvények és felfedeznivalók is. A játékban egy csapat túlélővel kell összefognunk, akik különböző fegyverekkel és járművekkel rendelkeznek. A játékban lesznek hatalmas tömegekben támadó ellenségek, akiket le kell darálnunk, valamint epikus főellenségek is, akikkel szembeszállhatunk.

A játék története szerint egy közeljövőben játszódik, amikor egy kísérleti próbálkozás a Föld magjának erejének kihasználására katasztrófába torkollott. Ennek következtében felszabadult a Sár Isten nevű szörnyeteg, aki elkezdte átalakítani a területet és élőhalottá változtatni mindent. A mi feladatunk lesz megállítani ezt az irtózatot és helyreállítani a világ rendjét.

A játékot a Saber Interactive fejleszti és a Focus Entertainment adja ki. A Saber Interactive korábban már dolgozott hasonló stílusú játékokon, mint például a World War Z vagy az Evil Dead: The Game. A Focus Entertainment pedig olyan címeket tett le az asztalra, mint például az A Plague Tale: Innocence vagy az Insurgency: Sandstorm. A két stúdió tehát nem újonc ebben a műfajban.

A játék 2024-ben jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. A bejelentéshez egy rövid előzetes is érkezett, amely bemutatja a játék hangulatát és stílusát. A trailer alapján a játék nem veszi túl komolyan magát, hanem inkább egy laza és szórakoztató zombidarálást ígér.

A John Carpenter’s Toxic Commando egy ígéretes játék, amely a horrorfilmek legendás nagyapjának nevét viseli. A játék egy nyílt világú kalandjáték lesz, amelyben zombikat és mutánsokat kell leterítenünk. A játék első személyű lövöldözésre és akcióra helyezi a hangsúlyt, de lesznek rejtvények és felfedeznivalók is. A játék 2024-ben jelenik meg PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu