Gangs Of Sherwood: itt a várva-várt megjelenési dátum a Robin Hoodos co-op játékhoz!

A NACON és az Appeal Studios bejelentették, hogy a Gangs of Sherwood kooperatív akció-kalandjáték október 19-én lesz elérhető PC-n. PlayStation 5 és Xbox Series X|S. Új információkat is megosztottak a játékkal kapcsolatban, beleértve a játék kulcsfontosságú művészetét, az új logót és egy új játékmeneti videót, amely bemutatja a látványos harc intenzitását, amely egyedül vagy akár négy játékossal együtt is megtapasztalható. h4>

Az új játékmenet videó két játszható karaktert emel ki a Gangs of Sherwoodban: Robin Hood és Friar Tuck. A legendás íjász, Robin Hood kitűnik a távolsági harcban, mivel gyorsan lő ki nyilak sort, amelyek a levegőben lebegnek, mielőtt eltalálnák az ellenséget. Ami a Friar Tuckot illeti, erős és zömök testalkatú, ami azt jelenti, hogy olyan nehéz buzogányt tud kezelni, amely közelharcban jelentős sebzést okoz az ellenségben, miközben megvédi magát energiapajzsával. Az új játékmenet-videó a játék korai szintjeire vezeti a nézőket, ahol hőseinkre Nottingham seriffje vadászik Locksley utcáin, és szembe kell nézniük első hatalmas főnökükkel.

A Gangs of Sherwood egy kooperatív akció-kalandjáték 1-4 játékos számára, gyors tempójú játékmenettel és magas újrajátszási értékkel egy újragondolt világban, amely Robin Hood legendáján alapul. Nottingham seriffjei a bölcsek kövének erejét kihasználva mérhetetlen hatalmat építettek ki, és jobban elnyomják Anglia népét, mint valaha. A Robin Hood legenda egyedülálló science-fantasy változatában a játék robbanékony harcokat, látványos kombókat és kooperatív játékmenetet kínál a lenyűgöző környezetben zajló epikus csaták és kihívások rajongói számára.

 

Játék jellemzői:

  • 4 IKONIKUS JÁTSZHATÓ KARAKTER – Válassz Robin, Marian Maid, Friar Tuck és Little John közül, négy legendás hős közül, különböző harci stílusokkal és teljesen személyre szabható.
  • EGY FELELHETETLEN KALAND – A Sherwood Foresttől a Nottinghami seriff repülő erődjéig ellenségek hordái próbálják majd az utadba állni. Hiúsítsd meg a zsarnok terveit, és harcolj félelmetes katonákkal lenyűgöző környezetben egy jól ismert világ újragondolt tudományos-fantázia változatában.
  • EGYÜTTMŰKÖDÉS AKÁR 4 JÁTÉKOS SZÁMÁRA – Láncoljon össze egyre látványosabb támadásokat, és szinergizáljon csapata többi tagjával, hogy pusztító kombinációkat hozzon létre.

A Gangs of Sherwood október 19-én jelenik meg PlayStation®5, Xbox Series X|S, Steam és Epic Games Store platformokon.

Forrás: Magnnew Kft. Sajtóközlemény

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu