[XGS 2023] Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: a CD Projekt RED kitűzte, mikor érkezik [VIDEO]

Reméljük, hogy nem lesz a játék egyetlen kiegészítője többször is elhalasztva úgy, ahogy anno a Cyberpunk 2077 volt (és bele sem merünk gondolni, hogy milyen állapotban lett volna a lengyel stúdió játéka, ha nem halasztanak egyszer sem!).

 

A Phantom Libertyben a játékosok ismét V, egy cyberpunk bérgyilkos szerepét veszik át, aki küldetésük során megmenti az Új Amerikai Egyesült Államok elnökét, miután orbitális űrsiklóját lelőtték Night City leghalálosabb régiója, Dogtown felett. Ami ezután következik, az a kémkedés és a politikai intrikák szövevényes történetébe való mély merülés, amely összeköti a hatalom legmagasabb szintjeit a feketepiaci zsoldosok brutális világával. A tét nagyobb, mint az élet, de a jutalom is: a túlélésünk forog kockán.

A Cyberpunk 2077 kiegészítője egy keményebb kémthriller kalandot kínál, és ez egy új helyszínt is kínálni fog. Az új történet során a játékosok új karakterekkel találkozhatnak és dolgozhatnak együtt, köztük az FIA alvó ügynökével, Solomon Reeddel (őt Idris Elba alakítja). A visszatérő szereplők között van Keanu Reeves is, aki újra eljátssza a lázadó-rocker karakter, Johnny Silverhand szerepét. A kiegészítő rengeteg új tartalommal is érkezik, többek között új küldetésekkel, járművekkel, technológiával, kibereszközökkel és fegyverekkel; illetve egy vadonatúj Relic skillfával, amely még nagyobb szabadságot biztosít a saját, egyedi játékstílus kialakításához.

Ne felejtsük, hogy a CD Projekt RED már nem fogja a 2013-as konzolokra bővíteni a Cyberpunk 2077-et, így aki a Phantom Liberty-vel szeretne játszani, PlayStation 4-en és Xbox One-on, illetve ezek félgenerációs frissítésén nem teheti meg. Ehhez már szükség van egy PlayStation 5-re, egy Xbox Series-re, vagy PC-re. A játékot Steamen, GOGon és Epic Games Store-on is megvehetjük. A kieg 30 dollár lesz (euróból számítva addigra talán több mint 12 ezer forint lesz), megjelenése pedig szeptember 26-án lesz esedékes.

Ha a lengyelek tanultak az alapjátéknál elkövetett hibájukból, akkor a kiegészítő nem lesz csapnivaló állapotban a megjelenéskor…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu