[XGS 2023] Towerborne: a The Banner Saga fejlesztői akció-kalandba vágtak [VIDEO]

Az Xbox Game Studios és a Stoic ráadásul cross-gen játékként tervezi a Towerborne-ot (a bejelentésük nem téved), ami eléggé durva, hiszen mire megjelenik a játék, már több mint tíz éves lesz az Xbox One.

 

A Belfry a remény és a biztonság jelzőfénye az emberiség és a Számok Városának (City of Numbers) romjai között, miközben a torony falain kívül szörnyek leselkednek ránk. Mi egy Ászt (Ace) irányítunk, aki újjászületett a szellem birodalmából, Képességekkel, a bátorsággal és az elszántsággal felvértezve a célunk Belfry népének megvédése. A mi oldalunkon harcoló szellemtársakkal a harcra vagyunk hivatottak. Képesek vagyunk-e az emberiségnek a túléléshez szükséges Ásszá válni?

A stúdiót korábbi munkásságáról már ismerhetjük, ugyanis a Banner Sage-trilógiát is a Stoic hozta létre. A Towerborne-ban egyedül vagy akár három másik játékossal legyőzhetjük a tornyot körülvevő fenyegető rémséget. Akár egyedül játszunk, akár nem, nem leszünk egyedül: az ászok Umbra-társakat toborozhatnak, hogy csatlakozzanak hozzájuk a csatában, és így hozzáférhetnek az egyes szellemekhez kötött, továbbfejlesztett és egyedi képességekhez. Miután átverekedtük magunkat az ellenségeken, térjünk vissza a Belfryba, hogy küldetéseket adjunk le, vagy például újrakovácsoltassuk a felszerelést.

A Towerborne a játékosok választási lehetőségeit szem előtt tartva lett megtervezve. Teremtsük meg ászunkat a kinézete, felszerelése és fegyverei testreszabási lehetőségeivel. Változtassuk meg bármikor az általános játékélményünket a veszélyességi szint megváltoztatásával, miközben a vadonba merészkedünk. Találjunk és használjunk erős fegyvereket egyedi speciális mozdulatokkal a négy stílus (háborús husángok, páncélkesztyűk, dupla tőrök, kardok és pajzsok) egyikéből, és ezeket kombináluk.. A fejlődő világnak és a szezonális tartalomnak köszönhetően ászunk sosem fog kifogyni a felfedezésre váró területekből és a legyőzendő ellenségekből. A Seasons of Towerborne folytatja a Belfry történetét. Új ellenségek, képességek, történetek és régiók várnak majd ránk.

Az akció-kaland műfajú Towerborne valamikor 2024-ben fog megjelenni Xbox Seriesre, PC-re (Steam, Microsoft Store, illetve Xbox One-ra, de természetesen a Game Passon is ott lesz.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu