Óriási hiba a Diablo 4-ben: a druidák nem kapják meg a megfelelő zsákmányt!

A Diablo 4 egyik legfontosabb eleme a zsákmányrendszer, amely nemcsak a játékosok erejét, hanem a játékmenetet is befolyásolja. A Blizzard azonban elismerte, hogy a játékban egy hiba miatt a druidák nem kapják meg a nekik szánt egyedi fegyvereket.

 

A Diablo 4-ben ahogy a játékosok szintet lépnek és egyre nehezebb tartalmakat oldanak meg, úgy jutnak hozzá újabb és erősebb zsákmánytípusokhoz. Az egyik ilyen típus az egyedi zsákmány, amelyeknek saját nevük és állandó képességeik vannak. Ezek a fegyverek és tárgyak meghatározhatnak egy-egy Diablo 4-es karaktert, és nélkülük nem lennének életképesek bizonyos játékstílusok.

Az egyedi zsákmányok csak a harmadik világszinttől válnak elérhetővé, amelyet akkor lehet feloldani, ha a játékos befejezte a Diablo 4 kampányát. A druidák azonban nem kapnak annyi egyedi zsákmányt, mint amennyit kellene. Ez egy hiba, amely hátráltathatja a druidák teljesítményét és élvezetét.

A hibáról egy Twitter-bejegyzésben számolt be Jeryl Ng, aki megkérdezte Rod Fergussont, a Diablo általános igazgatóját, hogy miért kapott a druidája barbár egyedi fegyvereket. Fergusson válaszolt, hogy ez egy ismert probléma. Bár más osztályok is kaphatnak ritkán más osztályokra szánt zsákmányt, például íjat barbárként, az egyedi zsákmányoknak osztályspecifikusnak kellene lenniük. A barbárok csak barbár egyediket, a druidák csak druida egyediket stb. kapjanak.

Ha a druidák barbár egyedi zsákmányt kapnak, az nagy valószínűséggel azt jelenti, hogy nem kapják meg azt a druida egyedi zsákmányt, amit kapniuk kellene. A hiba mértéke teljesen tisztázatlan, ami azt jelentheti, hogy a Diablo 4 druida zsákmányhiba nagyon súlyos vagy alig észrevehető. Lehet, hogy csak egy barbár egyedi fegyver került véletlenül a druida zsákmánylistába, és ez alig befolyásolja a druida egyedik esélyét. Még ha ez is igaz lenne, akkor is csalódást okozhat egy druidának, ha látja, hogy egy egyedi tárgyat talált, de az nem neki való.

A Blizzard már dolgozik a hiba javításán Fergusson szerint. Valószínűleg ezt forrójavítás formájában tudják megtenni, mivel a zsákmánylisták a Diablo 4 szerverein futnak. Bár ehhez nem kell külön frissítést kiadniuk, magának a hibának a javítása időbe telhet. Várhatóan hamarosan lesznek friss információk a druida egyedi zsákmányhibáról.

A Diablo 4 korábban ebben a hónapban jelent meg PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, és általában kedvező kritikákat kapott. Kereskedelmi szempontból is jól teljesít. Az Activision szerint a Diablo 4 a leggyorsabban eladott Blizzard-játék lett, több mint 666 millió dolláros bevételt hozva kevesebb mint egy hét alatt.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu