Júliusban érkezik az Xbox Game Pass legújabb bombája: egy dinóvadászat a Capcomtól és négy másik szuper játék!

Ha Xbox Game Pass előfizető vagy, akkor biztosan örülni fogsz a júliusi játékkínálatnak, amelyben öt új cím is helyet kapott. Ezek közül az egyik egy igazi különlegesség: az Exoprimal, amelyben a dinoszauruszok ellen küzdhetünk meg barátainkkal.

 

Az Xbox Game Pass egy olyan szolgáltatás, amelynek segítségével havi díj ellenében több száz játékhoz férhetünk hozzá Xbox konzolon és PC-n. A Microsoft folyamatosan bővíti a kínálatot új címekkel, amelyek közül néhány már a megjelenés napján elérhetővé válik. Júliusban öt új játékot erősítettek meg, amelyek biztosan bekerülnek a Game Pass-ba. Ezek a következők:

  • Sword and Fairy: Together Forever – Július 6
  • Exoprimal – Július 14
  • Techtonica – Július 18
  • The Wandering Village – Július 20
  • Venba – Július 31

A legizgalmasabb talán az Exoprimal, amely egy kooperatív lövöldözős játék a Capcomtól, amelyben a játékosok együtt dolgoznak, hogy legyőzzék a dinoszauruszok hullámait. A játék egyedi PvEvP felállást kínál, amelyben nem csak az őslényekkel, hanem más csapatokkal is szembe kell néznünk. A játékot sokan várták, de a kritikusok nem voltak túl lelkesek róla. Az Xbox Game Pass előfizetők azonban maguk dönthetik el, hogy megéri-e nekik az időt és a tárhelyet.

A többi játék között is akadnak érdekes címek. A Sword and Fairy: Together Forever egy kínai szerepjáték, amelyben egy fantasy világban kalandozhatunk. A Techtonica egy sci-fi stratégiai játék, amelyben egy bolygót kell kolonizálnunk és védenünk. A The Wandering Village egy városépítő játék, amelyben egy hatalmas lény hátán kell felépítenünk és irányítanunk a településünket. A Venba pedig egy családi dráma és főzős játék keveréke, amelyben egy indiai bevándorló nő emlékeit idézzük fel.

Ha ezek közül valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, akkor ne habozz előfizetni az Xbox Game Pass-ra, ha még nem tetted volna. A szolgáltatás ára havonta 3000 forint Xbox konzolon és PC-n, illetve 4500 forint mindkét platformon. Ha még nem próbáltad ki, akkor most csatlakozhatsz akár csak 300 forintért az első hónapra.

Forrás: Xbox Power

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu