Spider-Man 2: kiderült volna, melyik szereplő lesz majd Venom a játékban?!

Venom titkos kiléte a Marvel’s Spider-Man 2-ben hamar mémmé vált, amiben komoly és vicces bűnösök egyaránt szerepelnek a Pókember-univerzumból. (VIGYÁZAT, spoiler-veszélyes vizekre evezünk!)

 

 

A Marvel’s Spider-Man 2 közösségében egy új, vicces mém bukkant fel, amely Venom kilétének leleplezéséről szól. Az évek során tucatnyi különböző karaktert fertőzött meg a Venom szimbióta.  A rajongók jól szórakoznak azon, hogy megpróbálják megfejteni ezt a rejtélyt a játék számára.

A mém eredete a 2023 Summer Game Festre nyúlik vissza: a show során az Insomniac megjelent, hogy megerősítse a Marvel’s Spider-Man 2 megjelenési dátumát, valamint egy gyors részletet, ami az egész rajongótábor kíváncsiságát felkeltette.

Brian Horton, az Insomniac munkatársa megerősítette, hogy Venom a játékban nem Eddie Brock lesz. Ő ugyebár a legnépszerűbb karakter, aki a fekete szimbiótát viseli. Miután ez a tény kiderült, természetes, hogy a Pókember-rajongók kíváncsiak, ki lehet Venom.

A mém általános témája, hogy „bárki lehet Venom”. Néhány javaslat meglehetősen praktikus. Ilyen például Miles Morales főgonosz Simon Krieger. Ennek az elméletnek van egy kis értelme, hiszen Simon hihetően fordulhatna a szimbiótához, hogy bosszút álljon Mileson, amiért börtönbe vetette. Más felvetette, hogy Miles legjobb barátja, Ganke lenne Venom. Ez azért meglehetősen valószínűtlen, ám nem elképzelhetetlen. Persze néhány ilyen felvetés erőltetettnek tűnhet. Gyakran egész háttértörténeteket kreálnak az elmélet igazolására, például Ganke annyira féltékeny lesz, mint „harmadik kerék”, hogy hatalomra tör.

Maga a mém hamar elszabadult, ha komoly találgatásról van szó, mivel sok felvetés vagy véletlenszerű, vagy nem vehető komolyan. Ilyen például Gloria Davila, a F.E.A.S.T. hajléktalanszálló vezetője vagy a Marvel’s Spider-Man mellékküldetésének fickója, aki úgy öltözött, mint a címszereplő hős.

A legviccesebb felvetés Venom személyazonosságára a Miles Morales című Marvel-sorozat bodega macskája lehet – ami, mivel a szimbióta bármilyen alakot képes magából formálni, technikailag lehetséges.

Azok a játékosok, akik befejezték a Marvel’s Spider-Man-t, talán már választ is kaptak arra, hogy ki Venom. A stáblista lepergése után egy vágott jelenetben Norman Osborne a fiát, Harry Osborne-t segítette egy víztartályban, ahol Harry testének egyes részeit fekete anyag borította. Ennek a jelenetnek köszönhetően nagy az esélye annak, hogy Harry Venom, de a játékosok csak idén fognak biztosat tudni.

Forrás: Reddit

Anyone could be venom
by u/Princier7 in SpidermanPS4

"Venom is Eddie"/"Venom is Harry" mfs not realizing the clear W they’re about to pull off (Ganke is jealous of being a third wheel to Peter/Miles and steals the symbiote, with it feeding off that jealousy and corrupting him)
by u/Awesomealan1 in SpidermanPS4

Ok hear me out, Spider-man as Venom
by u/gameboyb0t in SpidermanPS4

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu