Nintendo Switch 2: váratlan helyen utaltak rá, hogy már készül az új konzol!

TECH HÍREK – A Ubisoft vezérigazgatója arról beszélt, hogy tervezi egyik játékának megjelenését a Nintendo Switch 2-re…

 

 

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot arról beszélt, hogy a Mario + Rabbids Sparks of Hope-ot elhozza a Nintendo Switch 2-re. Ez azután történt, hogy a vezérigazgató beszélt egy tanácsról, amit a Nintendo adott neki a régóta pletykált Switch következő iterációjával kapcsolatban.

Yves Guillemot a GamesIndustry.biz oldalán beszélt a Mario + Rabbids Sparks of Hope hibáiról, miután felidézte a Nintendo által a Ubisoftnak adott tanácsokat. Érdemes megjegyezni, hogy nyilatkozatában azt mondja, hogy a Mario + Rabbids Sparks of Hope-ot a Nintendo Switch utódjára kellett volna kiadni. „Már kiadtunk egy Mario Rabbids játékot [Switchre], így egy másik játékkal két hasonló élményt kaptunk egy gépen. A Nintendo [azt tanácsolta], hogy jobb, ha minden gépen egy iterációt készítünk. Kicsit túl korán jöttünk, meg kellett volna várnunk [a következő konzolt]”. Ez persze megkongatná a vészharangokat azoknál a játékosoknál, akik már jó ideje várják a Nintendo Switch 2-t.

A Nintendo Switch következő iterációja a pletykák szerint elég hamar megjelenik.

Mivel a Nintendo látszólag a Switch 2-re helyezi át a hangsúlyt, Guillemot nyilatkozata a Nintendo tanácsáról csak tovább erősíti a pletykát, miszerint a konzol utódja már készülőben van.

Ez persze azt a kérdést is felveti, hogy vajon lesz-e új verziója a Mario + Rabbids Sparks of Hope-nak, ami elérhető lesz az új konzolon. A Ubisoft vezérigazgatója ezt azzal egészítette ki, hogy a játék „tíz évig fog tartani”. A fejlesztő azt is tervezi, hogy „frissíti a jövőben érkező új gépre”. Más szóval ez a játék új verziója lehet, amely tartalmazza az összes addig megjelent DLC-t, beleértve a nemrég megjelent Tower of Doooom DLC-t is.

Ha egy Switch 2 megjelenne, akkor az magasabb rendszerspecifikációkkal rendelkezne. Ez bizonyára segítene a mai játékiparhoz való alkalmazkodásban. Ezt szem előtt tartva a Mario + Rabbids Sparks of Hope feltételezett változata számos olyan grafikai fejlesztést hozhatna magával, amely a Nintendo rajongókat vásárlásra csábítaná. Egyes játékosok akár azt is spekulálhatják, hogy ez lehet a konzol bevezető játéka. Azonban egyelőre sem a Nintendo, sem a Ubisoft nem erősítette meg hivatalosan ezt a pletykát a konzolra.

Forrás: GamesIndustry.biz

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu