Tom Cruise életét kockáztatta ezért a motoros mutatványért – A Mission: Impossible 7 forgatásának első napján! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Mission: Impossible filmek főszereplője, Tom Cruise nem riad vissza semmilyen veszélyes jelenettől, még akkor sem, ha az életébe kerülhet. A legújabb rész forgatásának első napján egy olyan motoros mutatványt hajtott végre, amit még soha senki nem csinált előtte.

 

A Mission: Impossible 7 egyik leglátványosabb jelenete egy motoros ugrás lesz, amit egy norvégiai sziklaoldalról vettek fel. Tom Cruise egy speciális motorral ugrott le a szikláról, majd ejtőernyővel landolt. A jelenetet több kamera is rögzítette, és a rendező, Christopher McQuarrie szerint ez volt a legnehezebb és legveszélyesebb mutatvány, amit valaha csináltak.

McQuarrie elmondta, hogy Cruise már régóta tervezte ezt a jelenetet, és nagyon sokat gyakorolt rá. A forgatás előtt több mint 500 ugrást végzett el egy repülőtéren, hogy tökéletesen elsajátítsa a technikát. A rendező azt is elárulta, hogy a jelenetet a forgatás első napján vették fel, mert ha Cruise-nak bármi baja esik, akkor legalább már megvan a film legfontosabb része.

A Mission: Impossible 7-ben Cruise mellett visszatérnek a korábbi részekből ismert színészek, mint Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby és Henry Czerny. Új arcokként pedig csatlakoznak Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham és Esai Morales. A film eredetileg 2021 novemberében került volna a mozikba, de a koronavírus-járvány miatt többször is elhalasztották. Jelenleg 2022 májusára van kitűzve a premier dátuma.

Forrás: Empire

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu