Búcsút int az eredeti Call of Duty: Warzone-nak az Activision Blizzard!

Egy népszerű élő szolgáltatásos, live service játék számára ez az élettartam sokkolóan rövid!

 

A Call of Duty: Warzone nem a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-rel együtt jelent meg, hanem csak 2020. március 10-én, a pandémia berobbanása során jelent meg PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a free-to-play játék, ami azóta folytatást kapott, így az Activision Blizzard az eredeti Warzone-t Warzone Calderaként említi. Ezt már nem sokáig érhetjük el, ugyanis a kiadó bejelentette, mikor szünteti meg!

A VGC számolt be az Activision Blizzard közleményéről, miszerint az eredeti Call of Duty: Warzone szeptember 21-én megszűnik, így addig lehet elérni azt, amit azért hívnak Calderának, mert ez volt a legutolsó pálya, amivel bővítve lett. Lássuk, hogy mit mondanak: „Mindannyian hihetetlen Warzone-élményeket szereztünk a Call of Duty franchise-ban bekövetkezett első megjelenése óta, beleértve a Warzone Calderában szerzett élményeket is.

Azoknak a játékosoknak, akik még nem ugrottak át a jelenlegi Warzone-tevékenységekre, hatalmas mennyiségű játéklehetőségre számíthatnak három Battle Royale-pályán (köztük a negyedik szezon új helyszínén, a Vondelen), valamint ott van a Ranked Play, az öt különböző Extraction Zone-t tartalmazó DMZ Beta, a BlackCell-ajánlatok és még sok más is. Köszönjük a Call of Duty közösségnek és a fejlesztőknek, hogy a Call of Duty: Warzone-t egy csodálatos hellyé tették a közös játékhoz,” írta a kiadó.

És éppen ez a probléma: három és fél év után egy amúgy tényleg nagy sikernek örvendő játéknak is befellegzik. Tény, aki megvásárolt tartalmakat, a Call of Duty: Modern Warfare-ben, a Call of Duty: Black Ops Cold Warban, illetve a Call of Duty: Vanguardban is hozzáfér azokhoz a multiplayer módokban, de most azon van a lényeg, hogy az ilyen live service, csak online játszható játékoknak nincsen megőrzési lehetősége. Az eredeti Overwatch is eltűnt a második rész megjelenésekor.

Úgyhogy egy újabb játék vonul a digitális temetőbe…

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu