Kiverte a biztosítékot a rajongóknál, hogy új angol hangja lesz az új Like a Dragon főhősének!

A Like a Dragon sorozat rajongói ledöbbentek, amikor kiderült, hogy a hosszú ideje főszereplő Kazuma Kiryu angol hangját egy új színész fogja adni. A döntés vegyes fogadtatásra talált a közönség körében.

 

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name című mellékágban először hallhatjuk az új hangot, amely Yong Yea nevéhez fűződik. Ő egy hangszínész és YouTuber, aki sok videojáték- és anime-rajongónak ismerős lehet. A fejlesztő RGG Studio a Twitteren jelentette be az újdonságot, egyben bejelentve, hogy Yea részt vesz az Anime Expo-n tartandó Dragons of Japan beszélgetésen is.

Yea nem újonc a hangszínészet terén, számos animációs és videojáték-projektben szerepelt már, például a Crisis Core: Final Fantasy VII Reunion-ban. YouTube-csatornáján videojáték-híreket, kritikákat és beszélgetéseket közöl már közel egy évtizede. Kiryu szerepét Darryl Kurylo-tól veszi át, aki 2005 óta adta a karakter angol hangját.

A rajongók között megoszlottak a vélemények az új hangról. Sokan örültek Yea kinevezésének, mások viszont kritikusan fogadták a választást. A legtöbb ellenvetés arra irányult, hogy egy YouTuber miért kap egy ilyen nagy szerepet csak azért, mert híres videókat készít a weboldalon. Yea gyorsan reagált erre, és elmondta, hogy hangszínészként sokkal régebb óta tevékenykedik, mint YouTuber-ként. Több más hangszínész is kiállt mellette, és elmondták, hogy ők is hasonló negatív visszajelzéseket kaptak már.

Yea első fellépése Kiryu-ként a Like a Dragon Gaiden-ben lesz hallható, amely egy érdekes történetet mesél el Kiryu nyugdíjas éveiről. A játékban Kiryu egy titkos ügynökként dolgozik a Daidoji Frakció számára, és Joryu fedőnevet használja. A játékban több régi és új karakterrel is találkozhatunk majd. Yea vissza fog térni Kiryu szerepében a sorozat következő fő epizódjában is, amelynek címe Like a Dragon: Infinite Wealth.

Mit gondolsz Yea kiválasztásáról Kiryu angol hangjaként? Jobban szereted játszani a Like a Dragon játékokat eredeti japán nyelven? Oszd meg velünk a véleményedet a hozzászólásokban.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu