A nemrég elhunyt Lance Reddick megható emléket kapott a Horizon Forbidden West című játékban

Lance Reddick, a Horizon Forbidden West nemrég elhunyt sztárja, posztumusz tiszteletadást kapott a játékban, a fejlesztők által készített emlékmű formájában.

 

Egy hirtelen és sokkoló hír érkezett idén márciusban, amikor Lance Reddick, a John Wick 4. felvonásának és a Horizon Forbidden West videojátéknak a sztárja, sajnálatosan elhunyt. Reddick nemcsak mint rajongó, hanem mint színész (többek között a John Wick sorozatban is szerepelt) is jelentős szerepet játszott a videojáték-kultúrában, és alakított a Horizon Zero Dawn és a Forbidden West videojátékokban egy kulcsfontosságú karaktert, a tudós Sylenst, aki Aloy, a hősnő segítője, majd későbbi ellensége volt.

A Forbidden West egyik frissítése tiszteleg Reddick emléke előtt. A Guerrilla Games, a játék fejlesztőstúdiója, egy képet tett közzé, ahol a játékon belüli holografikus emlékmű látható, amin a színész neve olvasható. Az emlékmű a Forbidden West DLC-jének, a Burning Shores területén található.

A stúdió közleményében megerősítették: „Lance Reddick tiszteletére készítettünk egy emlékművet, amellyel felidézzük, milyen mély benyomást tett mindannyiunkra. Köszönet mindenért, amit belevittél Sylens szerepébe, Lance: méltóságot, energiát, bölcsességet és még sok mást. Utánozhatatlan tehetség és barát voltál. Szörnyen hiányzol.”

Ez a szívszorító tiszteletadás nemcsak Reddick színészi tehetségének állít emléket, hanem a videojátékok közösségének is, ahol ő maga is aktív tag volt. A tragikus hír ellenére a színész szelleme továbbra is él a Horizon Forbidden West világában, a Burning Shores területén elhelyezett emlékművén keresztül.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu