Tom Cruise elárulta, meddig szeretne még Mission: Impossible filmeket forgatni!

MOZI HÍREK – Tom Cruise Harrison Ford friss Indiana Jones-szereplése kapcsán adott hangot annak, mennyire tiszteli, amit idősebb kollégája csinál.

 

 

A veterán színész, Harrison Ford visszatér a mozivászonra az ötödik és egyben utolsó kalandjára Indiana Jones szerepében, Tom Cruise pedig nagyon is értékeli a dolgot. Ford, aki ebben a hónapban tölti 81. életévét, az Indiana Jones és a sors tárcsája című új film főszereplője. Cruise hétfőn ünnepelte 61. születésnapját a Mission: Impossible 7 ausztrál premierjén. A Sydney Morning Heraldnak tartott eseményen Cruise dicsérte Fordot, amiért a legendás színész még 80 évesen is bírja. Majd megjegyezte, hogy reméli, hasonlóan fog folytatásokat készíteni a filmjeihez, amikor ő is ennyi idős lesz.

„Harrison Ford egy legenda; remélem, hogy még mindig megy; van még 20 évem, hogy utolérjem őt” – ahogy Cruise fogalmazott.

„Remélem, hogy továbbra is forgathatom a Missiont: Impossible-filmeket, amíg annyi idős nem leszek, mint ő.”

Miután a Top Gun: Maverick tavaly tömegesen vonzotta a közönséget a mozikba, Cruise reméli, hogy ugyanez lesz a Mission: Impossible folytatásával. A színész felidézi, hogy úgy nőtt fel, hogy szeretett moziba járni. Azzal a gondolattal készíti filmjeit, hogy csak a mozikban mutatják be őket. Más nagy nyári filmek is igencsak érdeklik, és elárulta, hogy az Oppenheimert és a Barbie-t is meg akarja nézni.

„Úgy nőttem fel, hogy széles vásznon láttam a filmeket. Én is így csinálom őket, és szeretem ezt az élményt; magával ragadó, és hogy ez egy közösségként és iparágként megvan, az fontos” – mondta Cruise. „Még mindig járok moziba… Meg akarom nézni a Barbie-t és az Oppenheimert is. Megnézem őket a nyitóhétvégén. Pénteken először az Oppenheimert nézem meg, majd szombaton a Barbie-t”.

Forrás: Sydney Morning Herald

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu