Ki rendezze a következő Rémálom az Elm utcában-filmet? Robert Englund elárulta!

MOZI HÍREK – Robert Englund izgatottan várja, hogy valaki más vegye át a slasher szerepét. Sőt, azt is tudja, ki lenne a tökéletes rendező az új Rémálom az Elm utcában filmhez…

 

 

Robert Englund, aki az ikonikus szörnyeteget, Freddy Kruegert alakította, talán felkészült arra, hogy továbblépjen a múltból. Miközben készen áll arra, hogy hagyjon valaki mást tündökölni, arra is akad ötlete, hogy ki rendezhetné az új Rémálom az Elm utcában filmet.

Wes Craven minden idők egyik legjobb horrorfilmese volt. Craven nevéhez fűződik néhány olyan film megalkotása, amelyeknek a mai napig kultikus követői vannak, a Rémálom az Elm utcában-tól a Sikoly franchise-ig. A Rémálom az Elm utcában 2010-ben rebootot kapott. Ez azonban nem aratott túl jó sikert sem a kritikusok, sem az 1984-es, szeretett film rajongói körében. Szerencsére a Sikoly-franchise legutóbbi rebootja csak elismerő kritikákat kapott.

Persze Craven 2015-ben bekövetkezett halálával kérdéses, hogy ki lenne alkalmas a Rémálom az Elm utcában reboot rendezésére, de Englund tudja, ki a megfelelő személy.

Úgy tűnik, Freddy Krueger színésze pontosan tudja, ki kellene, hogy indítasa a Rémálom az Elm utcában új változatát. Természetesen nem más, mint maga az emelkedett horror mestere, Jordan Peele. „Rendkívüli munka folyik mostanában. Nem szeretnék Jordan Peele nélkül élni. A Get Out abszolút zseniális” – mondta Englund az Insidernek.

A Nem rendezője nyilvánosan a Rémálom az Elm utcában-t „a valaha készült legjobb horrorfilmnek” tartotta. Egy 2019-es Jimmy Fallonnak adott interjúban Peele bevallotta, hogy még a film plakátjától is kirázta a hideg. „Megláttam például a Rémálom az Elm utcában plakátját, és egyszerűen kirázott a hideg” – mondta Peele. „Még csak nem is az egész film, tudod, vagy két évig csak a plakáttól voltam kiborulva”.

A Get Out című rendezői debütálása óta a horrorrajongó továbbra is teltházzal vetíti a mozikban legújabb és legújabb horrorfilmjeit, amelyekben sosem okoz csalódást. Fiatalabb kora óta egyértelmű, hogy Peele leküzdötte a Freddytől való félelmét. Helyette inkább a benne lakozó Freddy Krugert csatornázta be.

Néhányan talán forgatják a szemüket, és azt mondják: „Még egy reboot?”. Lehet, hogy ez az a reboot, amire a horror világának szüksége van. Bár még semmi sincs kőbe vésve, de Peele-t megbízni a klasszikus horrorfranchise rendezésével logikus lépés. Peele részvételével a Rémálom az Elm utcában franchise újra felvirágozhat a horrorrajongók új generációja számára. Ami Englundot illeti, lehet, hogy már készen áll arra, hogy átadja Freddy Krueger szerepét valaki másnak, de ha felkérnék, nem lenne ellene egy cameo szerepnek sem.

Forrás: Insider, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu