Xbox Game Pass: a 2023 júliusi első frissítés

A Microsoft szolgáltatásának frissítése ezúttal egy tíz éves játékkal próbál húzócímet előhúzni a tarsolyából.

 

Nem viccelünk, ugyanis az első, már elérhető játék a Grand Theft Auto V (konzol, azaz Xbox Series és Xbox One; felhő), ami ugye 2013-ban jelent először meg PlayStation 3-ra és Xbox One-ra. A másik játék, ami már szintén elérhető a Game Passon, a Sword and Fairy: Together Forever (konzol, PC, felhő). A mai nap folyamán felbukkan a McPixel 3 (konzol, PC, felhő), aztán 11-én érkezik a következő frissítés. Ekkor a Common’hood (konzol, PC, felhő), továbbá az Insurgency: Sandstorm (PC) csatlakozik a szolgáltatáshoz, majd 14-én a Capcomtól jön az Exoprimal (konzol, PC, felhő, Game Passon rajtol el új megjelenésként), 18-án pedig a Techtonica (konzol, PC, felhő, előzetes változat = Game Preview, Game Pass-rajt), továbbá a The Cave (konzol, felhő) jön.

DLC-k és frissítések kapcsán a Barbie-film miatt két ilyen tematikájú kocsi bukkant fel a Forza Horizon 5-ben (1956 Chevrolet ‘Barbie Movie’ Corvette EV, 2022 GMC ‘Barbie Movie’ Hummer EV Pickup), a FIFA 23 megkapta a női világbajnokságot, a Hi-Fi Rush az Arcade Challenge! frissítéssel lett izmosabb, és két fizetős tartalom van a listán. Az egyik a Wo Long: Fallen Dynasty Battle of Zhongyuan, amit az előfizetők 10%-os kedvezménnyel szerezhetnek be. A másik a mai nap folyamán érkezik, és ez a Sniper Elite 5 Kraken Awakes DLC, és itt is 10%-os kedvezmény jár.

Két Xbox Game Pass Ultimate perk van. Az egyik a szerencsejáték-függőknek szól (a Madden NFL 23 EA Play Ultimate Team Packjáról van szó; július 31-éig érhető el), a másik pedig a kalózoknak (Sea of Thieves: Obsidian Banjo Pack). Három Game Pass Questről számolhatunk be: napi kihívás 50 pontért bármelyik játékban egy achievement megszerzése, 5 pontot kapunk, ha játszunk a Ghostwire: Tokyóval, és az Ultimate-előfizetők 250 pontot kaphatnak, ha a Peggle 2-ben 100 narancssárga Peget eltaláltan. Július 15-én három játék távozik: Exo One (konzol, PC, felhő), Paw Patrol The Movie: Adventure City Calls (konzol, PC, felhő), illetve Spelunky 2 (konzol, PC, felhő).

A semminél ez is több…

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu