A Jurassic Park klasszikus játékai egy csomagban érkeznek a legújabb konzolokra és PC-re

A dinoszauruszok rajongóinak örömére a Frontier Developments bejelentette, hogy a Jurassic Park Classic Games Collection címmel egy új kiadást ad ki a népszerű filmsorozat alapján készült videojátékokból. A csomag tartalmazza a Jurassic Park: The Game, a Jurassic Park: Operation Genesis és a Jurassic World Evolution című játékokat, amelyeket felújítottak és optimalizáltak a PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch és PC platformokra.

 

A Jurassic Park: The Game egy interaktív filmként működő kalandjáték, amely a Jurassic Park első részének eseményei után játszódik. A játékosok különböző szereplők bőrébe bújhatnak, akik megpróbálják túlélni az Isla Nublar szigetén tomboló dinoszauruszokat. A játék eredetileg 2011-ben jelent meg, és most 4K felbontásban és 60 képkocka/másodperc sebességgel élvezhető.

A Jurassic Park: Operation Genesis egy parkmenedzsment szimulátor, amelyben a játékosok saját dinoszaurusz parkot építhetnek és üzemeltethetnek. A játék lehetőséget ad arra, hogy genetikailag módosítsuk a dinoszauruszokat, hogy új fajokat hozzunk létre, valamint hogy szembenézzünk a természeti katasztrófákkal és a parkba betörő zsiványokkal. A játék eredetileg 2003-ban jelent meg, és most új grafikai motorral és több mint 100 féle dinoszaurusz fajjal rendelkezik.

A Jurassic World Evolution egy modern parkmenedzsment szimulátor, amely a Jurassic World filmek alapján készült. A játékosok itt is saját dinoszaurusz parkot hozhatnak létre, de most még több lehetőségük van a testreszabásra és az innovációra. A játék eredetileg 2018-ban jelent meg, és most az összes eddig megjelent letölthető tartalommal együtt érhető el.

A Jurassic Park Classic Games Collection 2023 tavaszán kerül a boltokba, és digitálisan is megvásárolható lesz. A csomag ára még nem ismert, de várhatóan kedvezőbb lesz, mint ha külön-külön vennénk meg a játékokat. A Frontier Developments ígéri, hogy hamarosan további részleteket oszt meg a rajongókkal.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu