Barbie vagy Oppenheimer nyeri a hétvégét? Cillian Murphy válaszol! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Cillian Murphy, Christopher Nolan Oppenheimer című filmjének sztárja arról beszél, hogy elmegy-e a mozikba, hogy megnézze Greta Gerwig Barbie-ját…

 

 

Az Oppenheimer sztárja, Cillian Murphy lelkesen nyilatkozik arról, hogy megnézi-e a mozikban a rivális Barbie című filmet. Christopher Nolan történelmi eposza az első atombomba megalkotásáról és Greta Gerwig adaptációja a Mattel ikonikus babájáról papíron nem is különbözhetne jobban. Ám egy dolog közös bennük: a bemutató dátuma. A közös megjelenési dátum azóta egyszerre eredményezett rivalizálást a két különálló film között, de egyben ünneplést is. Mindkettőt a „Barbenheimer” tágabb gyűjtőfogalom alatt.

Most, a Barbie és Oppenheimer még ebben a hónapban esedékes bemutatója előtt a címszereplő amerikai elméleti fizikust alakító Murphy az IGN-nek elárulta, hogy valóban látni fogja Gerwig filmjét a mozikban.

Murphy nem csak a Barbie-t fogja megnézni a mozikban. Ahogy azt a lenti, Twitteren megosztott videóban elárulja. Ám a sztár nagyon lelkesen ünnepli a mozi jelenlegi állapotát. Nézd meg Murphy teljes kommentjét alább!

„Úgy értem, 100%, hogy megnézem a Barbie-t – alig várom, hogy megnézzem. Szerintem egyszerűen nagyszerű az iparág és a közönség számára, hogy két csodálatos filmet mutatunk be ugyanazon a napon, csodálatos filmkészítőktől. Az egész napot a moziban lehet tölteni. Mi lehet ennél jobb?”

A két filmet csak azért állították szembe egymással, mert közös a megjelenési dátumuk (aminek Nolan állítólag nem örül, mivel a Warner Bros. és a Warner Bros. közötti nyilvánvaló viszálya folytatódik). Azonban mindkét mozi a hollywoodi filmek erős visszatérését jelképezi. Miután a COVID-19 járvány miatt több évig nem sok filmet mutattak be nyáron, a nyári filmszezon most újra teljesen beindult.

A Barbie az előrejelzések szerint a közös nyitóhétvégéjükön megelőzi az Oppenheimert, ami nem igazán meglepő, tekintve az utóbbi R-besorolását, témáját és játékidejét.

Az Oppenheimer azonban várhatóan még így is jól fog teljesíteni. Valószínűleg erős lábakon áll majd. Ráadásul az AMC Theaters nemrég elárulta, hogy több mint 20 000 jegyet adtak el a Barbie és az Oppenheimer dupla vetítésére. Ami azt jelenti, hogy a közönség egyértelműen hajlandó mindkét filmet befogadni, ahelyett, hogy csak az egyiket választaná. Végső soron, ahogy Murphy is sugallja, mindkét film együtt egy remek mozis hétvégét eredményez majd.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu